Scudo Sports

Bu aydınlatıcı işe yarar mı ?

MuhammedAAA

Daimi Üye
Tepki
157
İsim
Muhammed
Bisiklet
Sedona
Bisiklet aksesuarları gibi bi başlık göremedim, umarım konuyu yanlış yere açmıyorumdur.

Bu işe yarar mı sizce ? Sarsıntıdan kayıp durur mu ? Önerebileceğiniz başka model var mı ?

8$'mış

(link)

http://i.ebayimg.com/t/NEW-240-lumen-Q5-Cycling-Bike-Bicycle-LED-Front-HEAD-LIGHT-Torch-LARM-With-Mount-/00/s/NTAwWDUwMA==/z/Zt4AAOxyhlJReIhW/$T2eC16dHJHgFFlrgUsk0BReIhWD)!w~~60_12.JPG

• Beğen
Tepkiler: murat vatansever
Scudo
İş yapar daha kuvvetli olsun dersen t6 ledli modelleri var onlar da 12-13 Dolar. Sarsıntı da kaymaz merak etme:D

işin ayrıntısına girersen 18650 li-ion pil takılabilen modelleri var onları alırsın ayrıca 18650 pil ve şarj cihazını da alırsın canavar olur tabi bu bahsettiğim şekliyle izmir kemeraltında egepil diye biryer var oradan 35 liraya da alabilirisin:D

Zifiri karanlıkta bile işine yarar, ben bir yıldan fazla süredir kullanıyorum. Yanında yüksek amperli üç tane de şarjlı pil alırsın. Kamyon farı gibi aydınlatır önünü :)

bu modeller atlayıp zıplayınca zoom sonuna kadar açılıyor kafası kayıyor yani birde bu modeli satanlardan bitanesi bana normal çok gücsüz yanan modeli göndermişdi birde 240 lümen yazmıs iade talebi oluşturunce adam hiç bir mesaj bile atmadan direk parayı iade etti. diğer vidalı modelini alın 3 5 lira daha fazla kırmızı ve mavi süslemeli olanlar hem kullanışlı hem güçsüz olan modeli yok

(link)

@semih çelik

Bunların zoom'u düğmeden ayarlanmıyor muydu ? Bende de şundan var ve şaşırtıcı derecede güçlü aydınlatıyor;

(link)

Öyleyse resmini koyduğumu almak isterim tipi daha çok hoşuma gitti :)

@özcan parlakoğlu

sanırım bunu alacağım, teşekkür ederim :)

@Muhammed Çakın
bunun aynısını bimeksten almıştım tabi orada indirim ile 5 tlydi bende 4 tane aldım 2 tane maşaya taktım 2 tanesini direksiyona taktım gayet kullanışlı 4 tane bu ışık arabanın farlarından bile daha uzağı aydınlatabiliyor

ben de sigma quadro x ve cubereider aldım kargoyu bekliyorum bu arada muhammet seni gözüm bir yerlerden ısırıyor

2. pm de linki de gönderdim :cool:

Zoom lu modeller pek popüler bu aralar. 8 dolar iyi bir fiyat. Bence alın. İşinizi görecektir.

Geri