Scudo Sports

Bu ayaklıklardan kullanan var mı ?

MuhammedAAA

Daimi Üye
Tepki
157
İsim
Muhammed
Bisiklet
Sedona
http://sporcupazari.com/569-1350-large/bisiklet-standi.jpg

İnşallah perşembe günü Sedona - 771 alacağım. Ayaklıkları pek hoşuma gitmiyor bisikletlerin. Şöyle birşey alsam diyorum :) Nereden bulabilirim bilginiz var mı ?

Scudo
bundan bende istiyorum bu konuyu açtığın için teşekkür ederim çok yararlı olacak benim için

bisikletçilerde satılıyor, 15-20TL civarı..

Ben kullanıyorum,özellikle temizlik yaparken çok faydasını görüyorum :)

Ben de bike & aoutdoor dan almıştım 2009 da. Bakım ve temizlikde kullanışlı. Balkonda da bir yere dayamadan durmasını sağlıyor. Ancak daha basit ve sağlamını kendin yapabilirsin. :) V şeklinde bağlanmış tahta ya da kaynak yapılmış profil köşeli demir ( 30ar cmlik) buna dik çıkan bir demir ( 30cm) ve bu dikmede üst uca eklenmiş bir kanca, kanca yönü yerde duran V demirin iç kısına bakacak. Bu kancaya bisikletin çeki borusunu asıyoruz ( yani arka teker göbeğinden aynakol göbeğine gelen boru) , sabit kalıyor. Tamirde de işe yarıyor, özellikle vites ayarları ve yağlamada.

Ben de kullanıyorum. Saklama açısından başarılı.
Ama ayar yaparken çok sağlam durmuyor.. Bir kaç kere bisikleti son anda düşmekten kurtardım..

Biraz çingenelik yaparak bisikletin yanında istesem veririler sanırım :D Seda bisikletten alacağım. Pompa ve ayaklık isteyeyim ozaman :)

Geri