Scudo Sports

Bu anahtarı nerede bulabilirim?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
304
67408 dosyayı görüntüle

Arkadaşlar bisikletimin göbeği için bu anahtar lazım. Ama ben bulamadım, bunu satan bi site. İsmini bile bilmiyorum gerçi, sanırım orta göbek anahtarı. Bu aletin ismini söyleyebilir misiniz? Nerden temin edebilirim? Elinde fazladan olan varsa ondan da satın alabilirim.

Scudo
(link)
bunu arıyorsunuz sanırım

Ne kadar doğru olur bilmiyorum ancak eski tip bisiklet göbeği bu sanırsam. Bizim bisikletçiler tornavida ve çekiç yardımıyla açıp,sıkıştırırlardı. Yani krank çektirme anahtarınız varsa eğer bir düz uçlu tornavida bir de çekiç yeterli olacaktır.

@AliÇimen
Evet, eski tip göbek. Aleti Aliexpres'te buldum ama bana hemen lazım. 3000 kilometreden fazla oldu, göbeği yağlamadım. Hem gerek kalmadı artık almama. İngiliz anahtarıyla denedim, hemen açıldı. İyi ki sıkışmamış, yoksa ingiliz anahtarı belki de komple yamulturdu orayı.
Bu arada ismi otomatik çeviriden dolayı hiçbişeye benzememiş, hala bilmiyorum neye ihtiyacım olduğunu:

bisiklet kilidi halka sökücü

Teşekkür ederim ilginiz için:)

yarım ay anahtar fabrikada boru bağlantısında kullanıyoruz aynısında çeşitli ölçüleri var- şu linke bak derim yalnız fiyatları kalın (link)

@bekotechno
Çok teşekkür ederim, aleti adını sonunda öğrendim. Yalnız dediğiniz gibi fiyatlar kalın :)

Shimano SLX M-7000 11li vites kolunun üzerinde sağa ve sola kaydırılabilen şalter tarzı bi anahtar var. Bu ne işe yarıyor? Almayı planlıyorum ama onun işlevini bilmiyorum

Geri