Scudo Sports

Bu akşam Perşembe turu

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
307
Arkadaşlar böyle hava bu mevsimde her zaman bulunmaz.

Bizde bu havayı değerlendirip saat 20 30 (09.11.2006) caddebostan Migros arkasında olacağız.

Duyurulur.

Scudo
Super :) gelmek icin ne gerekirse yapacagim ;)

ordayız, bu akşam bir aksilik olmaz ise... dün akşam 4kişi turladık gayet güzel bir hava vardı..bu havaları değerlendirmek lazım...zaten perşembe grubu ile tanışamadık daha tanışmış oluruz :D

Bi aksilik cikmazsa ben de geliyorum ;)

Bu aksam turuna gelenlere Abant gezisinin video kayit vcd`lerinden dagitacam vcdleri edinmek istiyenler aksam gezisine katilabilirler !!!

çıkmaz çıkmaz 9,30 gibi onurda katılır bize ;)

@Tugberk Tezel

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
Değerli arkadaslarım,

Akşama görüşmek üzere

Değerli dostlarım;

Akşama inşallah sizlerleyim. Zaten son günlerde yaşadığım olaylar beni bayağı bir bunalttı. Sizlerle biraz rahatlama fırsatı da bulurum. Bisikletimi de özlemiştim zaten. :D Akşama görüşmek üzere.

Sevgiler

MFG(+)

@Fatih - MFG(+)

Arkadaşlar ben de bisikletimle olamasa da arabamla gelip abant'da göremediğim dostlarım ile hasret giderip 1 aksilik olmaz ise dönmeyi düşünüyorum.......herkese sewgiler

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Bisikletsevenler Derneği
İst.Anadolu Yakası
Temsilcisi

• Beğen
Tepkiler: ulas
Yaa Mert bu resmi nerede çektin anlatır mısın.. Çok güzel bir resim.. Hem bu arada senin kim olduğunu da bilmeyen arkadaşlar öğrenir ;)

Cok keyifli, bol kahkahali bir tur gerceklestirdik :) Katilan herkese cok cok tesekkurler:)

edit:imla duzeltmesi

@zzyzx

BSD Dünya Kalp Vakfı Etkinlikleri sağol abi;)

Senide Cuma Akşamı.....Keyfi we BSD etkinliklerimize bekliyorum Ulaşcım

Bisikletsevenler Derneği
İst.Anadolu Yakası
Temsilcisi

@Tugberk Tezel

Tuğberk değerli arkadaşlarım çok keyifli 1 akşam geçirmişsiniz anlaşılıyor;)

Bende iş ve trafik yoğunluğundan sizlere yetişemedim tam küprüde sıkışmış iken,sewgili fatih'e telefon açıp sizlere selam söyledim,sanırım herkes almıştır selamımımı.....sewgiler

Geri