İyi forumlar son olarak aşşağıdaki 4 model arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim siz hangi modeli neden tercih edersiniz ?
(link) mosso 3.29
(link) Carrraro big 929
(link) Sedona 920
(link) Whistle Patwin 1493d
Mosso Çin'den değil Tayvan'dan geliyor dünyanın bir numaralı bisiklet markalarının bile Tayvan'da fabrikaları var.
Bir bisikletin Tayvan'dan gelmesi kalitesiz olduğunu göstermiyor. Trek'in Tayvan'dan gelen bisikletleri de var o zaman Trek almasın millet? Ayrıca kadro kolay kolay çatlayan bir şey de değil bütün markaya çamur atmaya gerek yok.
Ben her Tayvan veya Çin'den gelen ürünün kalitesiz olmadığını söylüyorum önemli olan nasıl hangi ve şartlarda üretildiği diyorum ama siz hala Çin malıdır bilmem nedir yani kalitesizdir diyorsunuz.
Ne diyeyim... Laf anlatmak zor iş.
"çin ve tayvan ortaklığı" olduğunu nereden çıkardınız? Bu iki ülke arasında diplomatik ilişki bile sıfıra yakındır (KKTC ve Güney Kıbrıs gibi), ortak fabrika kuracak boyutta ticari ilişki olduğunu hiç sanmıyorum.
Benim orada takıldığım maşa. Mosso nun maşası eğer göreseldeki ise Mosso alın. Eğer altındaki açıklamadaki maşa ise almayın. Çünkü görseldeki maşa gidondan kilitlemeli hidrolik-havalı maşa.
Bir Trek, Scott veya Specialized olsa tamam derdim de Sedona çok mu kral bir marka onu anlayamıyorum. Salcano, Carraro veya Kron'dan çok mu üstün bir marka?
adam orayahangı markaları koyduysa o markalar uzerınden yorum yaptım..ve ben sedona için Trek, Scott veya Specializeddan daha saglam bı kadro demedim..tabıkı bunlardan ıyı degıl ama salcanodan krondan carrarodan daha iyi..
ewet salcano kullandım ve kullandıgım için böyle bi yorum yaptım.heralde sedonaya karşı bı takıntınız var.salcanonun kadro kalıtesındende hıc memnun kalmadım..
abartılan bı marka degıl..kendını yenıleyen bır marka..bır salcanoya göre kendını daha hızlı yenıleyen ve kadro kalıtesı ıyı olan bı markasuan 731 pro line kullanıyorum keyıflı bı surusu var.