Scudo Sports

Btwin Uzun tayt hakkında yorum

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
(link)
Arkadaşlar linkte yer alan serin havalarda giyilir denen tayt nasıldır ? Trabzonda yaşıyorum kışları çok soğuk olmayan, yazları da çok sıcak olmayan bir yer, ped kalitesi nasıldır esnekliği hakkında, kullanan bilgisi olan var mıdır ?

Scudo
Taytın pedi gerçekten vasat. ayrıca kişi üzerinde iyi durmuyor. aldığım gibi duruyor.
ben önermiyorum.

Walla bende yeni aldım daha kullanmadım havalardan fırsat olmadı bi türlü ama bugün deenicem inş. sana haber weririrm sonra,
yalnız 33.90 tl lik fiyata göre kıyaslamak gerekiyor , iyi görünüm kısmı için bende şunu diyeblirim zaten üstüne şort giyecem tayt la dışarı çıkmak bana garip geliyor,
sen trabzonda nasıl kullanacaksan öyle düşünmek gerekiyor

Kısa tayt üstüne koşu taytlarından giyiyorum oldukça sıcak oluyor. Fiyata göre haftada 1 kullanıma göre benim memnun eder mi ? trabzonda sorun erkekler, utandığımdan değil birileri ileri geri konuşur kavga ederim diye çekiniyorum yoksa kadın erkek farketmez benim için utandığpım yok yani

@Ahmet F.ELBİR
Serin havalarda dendiğine göre bahar aylarını kastediyorlar olmalı yani termal özelliği olmayan tam Trabzona göre gibi geldi bana...

Biraz rüzgar esen serin havalarda üşütüyor, bende siteden bakarak aldım pek tatmin etmedi diyebilirim pedini yokmuş gibi hesaplayabilirsiniz, forumda Decatlon'un pedli taytlarına ilişkin çeşitli yorumlarda göreceksinizdir 3 tip ped olduğu -söyleniyordu-

ben direk takım sort u alcam tek tayt garip duruyor bana kalırsada insanımızda yanlış anlıyor yada içe giyiceksiniz üste başka birşey :)

Ben iki aydir kullaniyorum. Aldiktan 2 hafta sonra yirtildi. Cok ince uzerine esofman gibi birsey giymezseniz usutuyor. Ve ped kismi istenilen performansi vermiyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkürler arkadaşlar yorumlar için demek ki çok sağlam bişey değil.

bendekullandım bugün istanbulda soğuk hava olmamasına rağmen taytın üsütne şort giydim ama üşüdüm,sıcak tuttuğu söylenemez, ped kısmınıda bende jelli sele kılıfıda var o yüzden sağlıklı birşey diyemem ,
ama ben bu paraya göre diyorum çünkü diğer taytlar 100 tl falan , bende o kadar vermem yani işimi görür bu

tayt 5'i öneririm. bunu bir kere giymiştim bir daha giymedim.

(link) hazır indirimdeyken daha kaliteli olan bu modeli öneririm

@ozan aktürk

btwin türkiye de marka değeri pek olmayan bir firmadır. Ama bu kalitesiz olduğu için değil. Oldukça kaliteli firmadır aslında. Avrupa da çok sayıda merkezi var.Bizde sadece decathlon da satılması insanda biraz bu yanılgıyı oluşturuyor :)

@hsnsylk

almışken iyisini alın derim. ucuz mal alacak kadar zengin olmayın başkalarının lafına bakmayın istediği kadar arkanızdan konuşsunlar bu bir şey değiştirmez.

@Can Yoltar

Buna da bakmıştım stoklarda yok daha gelirse diye bekliyorum bende. Diğer markalar çok uçuk kaçık fiytları var yani 120 den aşağı tayt yok tamam tabi ki hakkını veren ürünler vardır ama 200-300 e bile ürün var. Haftada 1 gün kullanan birisine göre bir ürün arıyorum. Bisikleti kullanırken performans şeklinde kullanım olduğu için zaten üşümüyorum.

@Ahmet F.ELBİR
Nasıl bir sürüş gerçekleştirdiniz Ahmet Bey gezi amaçlı mı yoksa sportif mi ?

Çok kötü değiller bende Btwin kısa tayt var haftada bir sürüyorum 60 KM durmadan sürdüğümde bile ağrı oluşmadı,selenin de etkisi var tabi ki. Ayrıca üstüne başka tayt giydiğim için bacaklarım çok terliyor sıcak oluyor. Sadece kısa kullansam çok soğuk da olabilir. Bu sürüşe bağlı gezi sürüşlerinde üşüme olur ,antrenman sürüşlerinde, vücut ısındığı için üşüme olmayabilir.

@hsnsylk

aynı kafadayız ben de bu yüzden kot pantolonla sürüyorum şu sıralar tabi ceremesini de çekiyorum :rolleyes:

Kotla asla süremem sanırım rahat edemeyeceğimi biliyorum, ben onun yerine sportif olarak kullanılan taytlardan kullanıyorum ama burda beni terletiyor. Onun yerine vücuttan teri atan fakat 10-22 derece sıcaklıklarda üşütmeyen bir tayt arıyorum.

Geri