yavuzkosar
Kendi halinde bir yaşayan.
- Tepki
- 3.450
- İsim
- Yavuz
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Link var mı?900 ultra af 2 ci el az kullanılmış buldum 5 bine alıyımmı. Siz daha iyi bilirsiniz. 200 km falan kullanılmış. L beden başka bi tane buldum çiziği vardı 4500 e onun boyunu bilmiyorum
Hocam bence de link koyarsan yorum yapmamız daha doğru olur. Çünkü satıcı bisiklete ekipman koymuştur, upgrade yapmıştır biz bilmeden yorum yaparsak satıcıya haksızlık etmiş oluruz. zamanında bisiklet ararken takibime eklediğim bir bisikletti, ondan yazıyorum. Decathlon da satılırken fiyatı zaten 4999 tl olan bir üründü. 2. el bir ürünün yılı geçtikçe ucuzlamasını bekleyen bir insanım ama. Türkiye de malesef işler böyle yürümüyor. araba fiyatları gibi bisiklet fiyatları da üzerine koyuyor. anlam veremesem de. Bunları bilmediğini düşünerek faydası olur diye yazmak istedim.900 ultra af 2 ci el az kullanılmış buldum 5 bine alıyımmı. Siz daha iyi bilirsiniz. 200 km falan kullanılmış. L beden başka bi tane buldum çiziği vardı 4500 e onun boyunu bilmiyorum
link atamıyorumHocam bence de link koyarsan yorum yapmamız daha doğru olur. Çünkü satıcı bisiklete ekipman koymuştur, upgrade yapmıştır biz bilmeden yorum yaparsak satıcıya haksızlık etmiş oluruz. zamanında bisiklet ararken takibime eklediğim bir bisikletti, ondan yazıyorum. Decathlon da satılırken fiyatı zaten 4999 tl olan bir üründü. 2. el bir ürünün yılı geçtikçe ucuzlamasını bekleyen bir insanım ama. Türkiye de malesef işler böyle yürümüyor. araba fiyatları gibi bisiklet fiyatları da üzerine koyuyor. anlam veremesem de. Bunları bilmediğini düşünerek faydası olur diye yazmak istedim.
Hocam bence de link koyarsan yorum yapmamız daha doğru olur. Çünkü satıcı bisiklete ekipman koymuştur, upgrade yapmıştır biz bilmeden yorum yaparsak satıcıya haksızlık etmiş oluruz. zamanında bisiklet ararken takibime eklediğim bir bisikletti, ondan yazıyorum. Decathlon da satılırken fiyatı zaten 4999 tl olan bir üründü. 2. el bir ürünün yılı geçtikçe ucuzlamasını bekleyen bir insanım ama. Türkiye de malesef işler böyle yürümüyor. araba fiyatları gibi bisiklet fiyatları da üzerine koyuyor. anlam veremesem de. Bunları bilmediğini düşünerek faydası olur diye yazmak istedim.
Bilmiyorum ama şu ÖTV indirimi olacak ve herşeye olacak heralde onu bekliyorum bakalım. 5bin den fazla vermek de istemiyorum açıkçası.Merhabalar
2018' de önce 4500 ₺ idi. Alayım mı, almayayım mı derken 4999 oldu ve aldım. Pound ve euro bazlı fiyatına göre Türkiye' deki fiyatı yine de güncel kura göre hala ucuz idi. Sonraki sene adını Van Rysel yapıp arka freni yukarı çıkardılar. Fiyatı önce 7000 ₺, sonra 7300 ₺ olmuştu.