Scudo Sports

b'Twin Ultra 900 AF

Bu bisiklete (link) 10 üzerinden 9 puan verilmiş
ayrıca bike radar Ultra 720'ye 5 üzerinden 4 vermiş (link)

Scudo
@rodya
internetten baktığımda sadece istanbulda var ben ankaradayım o yüzden deneme şansım yok malesef

@ilker
büyük ihtimalle M alıcam küçük kadroyu vücuda uydurmak daha kolaymış büyük kadroya nazaran

@anıloruc Hocam ne ihtimali, ne küçüğü! Sakın L düşünmeyin bile.

Arkadaşlar Decathlon 2018 de Btwin nin yol bisiklerinde ultra serisine yeni bi ürün katmamış sanırım . Bilgisi olan var mı yeni makine gelicek mi

@anıloruc btwin in kadro ölçüleri diğer markalara göre daha farklı oluyor. evet m daha mantıklı ama benim görüşüm deneyip almanızdan yana. yıllar önce triban 300 M boyu denemiştim altımda çok küçük kalmıştı. Şuan mecburiyetten dolayı triban 300-60 kadro kullanıyorum.(1.78 im)

@anıloruc Boyum 171 inseam 81. S kodro biraz büyük gelmişti.
Linkteki tabloya göre de L kadro size büyük
(link)

Boyum 174cm ultra 900 s boy aldım tam oldu. S boy 52 53 kadro ya denk geliyor

@Abdülkadir Ergin

Vay bee 799€ olmuş karbonun fiyat, hatta ana sayfada 799$ diyor :) 2XS çok küçük gelir bana. 173 boy, 73 bacak uzunluğu. Bedenim uysa hiç düşünmeyeceğim. (link)

@alfa780 hayırlı olsun, benimde niyetimde bu model, taksit avantajından dolayı..

Merhaba, Ultra af 900 almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlara bir sorum olucak, Arka aktarıcı ss mi gs? 11-32 ruble takmayı düşünüyorum. Rubleyi değiştiren var mı?

@kmlata
Uzun bacak aktarıcı mevcut

@anıloruc Bende sizinle aynı boydayım, M beden Scott kullanıyorum, ayrıca S beden scott'ta kullandım. M beden alabilirsiniz, S te sizin kullanımınız için uygun olabilir.

@Murat B.

Merhaba,
Bütçemizin uygun olması durumunda bu bisikleti başlangıç bisikleti olarak tavsiye eder misiniz?
Spor geçmişim; 6 yıldır düzenli koşuyorum ve 4 yıldır fitness yapıyorum. Fakat bisiklet tecrübem hiç yok.

@Runandbike

Hiç bisiklet tecrübesi olmaya birine yol bisikleti tavsiye etmek zor. Bisiklete binmeyi sevmeyebilirsiniz, bisiklete binmek size uygun olmayabilir. O yüzden normalde başlangıç için önereceğim 1500 lira civarına bir fitness bisikleti almanız olur. Ancak, bisiklete devam ederseniz 6 ay-1 yıl sonra büyük olasılıkla "hangi yol bisikletini alayım" diye düşünürsünüz, o zaman da btwin ultra 900 güzel bir seçenek olur.

Doğrudan yol bisikleti ile başlamanın tek sıkıntısı, bisiklete devam etmeyecek olursanız elinizde kullanmayacağınız 1500 liralık değil, 5000 liralık bisiklet olacak olması.

Bisikleti kullanan yada detaylı inceleme fırsatı olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Artıları eksileri nedir?Muadilleri hangi marka modellerdir?

Bisikleti kullanan arkadaşlar bisikletle ilgili izlenim, düşünce ve tecrübelerini aktarabilirse güzel olur, her sayfayı okudum ama pek bu konuda bilgi veren olmamış.

Geri