Şevket Akça
Daimi Üye
- Tepki
- 201
- Bisiklet
- Kron
Merhabalar. YYaklaşık 3 yyıldır mtb kullanıcıyım . Ancak gonlumde hep bir cyclocross yattı. En yakın olarak mtb ye girdimcçünkü öğrenci olup bisiklete para vermek çok bbüyük ggüç ve sabır istiyor. Cyclocross bisikletler de maasallah...
Triban3 red ile biraz oynayarak tam bir ccyclocross olmasa da benim için hafif ve hızlı bir tur bisikleti ortaya çıkarabileceğim. Ancak aldığım (daha elime geçmedi) bisiklet 48 kadro. 19 inç kullandigim mtb de 40-50 km sonrasında (ki bazen çokdaha erken) boyun ve hafif bel aağrısıcçektim. 171 boyum ve 75-85 (bunu da epey önceolctum hhatrimda değil ) bacak boyum var. Olması gereken kadro boyu 52 sanirim ancak aradaki 4 cm i nasıl kurtarabilirim?
Bunların haricinde
1- kadro takasına girmek (min 622*28 lastik destekleyebilecek)
2- kadro ssatın almak (min 622*28 lastik...)
3- bisikleti kız arkadaşıma vermek
Gibi alternatifim var.
Telefondan yazmak zor oldu. Hatalar gözardı edilirse sevinirim. Tavsiyeleri ve bilgilerinizi bekliyorum tteşekkürler
Triban3 red ile biraz oynayarak tam bir ccyclocross olmasa da benim için hafif ve hızlı bir tur bisikleti ortaya çıkarabileceğim. Ancak aldığım (daha elime geçmedi) bisiklet 48 kadro. 19 inç kullandigim mtb de 40-50 km sonrasında (ki bazen çokdaha erken) boyun ve hafif bel aağrısıcçektim. 171 boyum ve 75-85 (bunu da epey önceolctum hhatrimda değil ) bacak boyum var. Olması gereken kadro boyu 52 sanirim ancak aradaki 4 cm i nasıl kurtarabilirim?
Bunların haricinde
1- kadro takasına girmek (min 622*28 lastik destekleyebilecek)
2- kadro ssatın almak (min 622*28 lastik...)
3- bisikleti kız arkadaşıma vermek
Gibi alternatifim var.
Telefondan yazmak zor oldu. Hatalar gözardı edilirse sevinirim. Tavsiyeleri ve bilgilerinizi bekliyorum tteşekkürler