Scudo Sports

Btwin triban 500 - 500 fb

Gemirr

Üye
Tepki
0
İsim
Emir
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar. Bu aralar baya baktığım iki bisiklet var Triban 500 ve 500 FB gidonu yüzünden kararsızım . Yol bisikletine yeni geçeceğim ve 500 modeli normal yol bisikleti gidonu ama 500 FB gidonu da güzel acaba 500 modelinin gidonu rahatsız eder mi ? Yoksa FB modelini mi almalıyım kararsız kaldım yol bisikletine geçip gidondan dolayı rahat kullanamayan var mı ? Eğer rahatsız bir kullanımı var diyorsanız düz gidon olan 500 FB modelini alacağım yorumlarınızı bekliyorum.

Scudo
Sorunuza cevap veremwyeceğim fakat dikkat ederseniz 500 microshiftli 500 fb ise sram x3 kullanıyor

Ben şahsen 500 almayı düşünüyorum yol gidonu daha güzel çründü gözüme microshift olması bmim için sorun değil işini iyi yapıyormuş yorumlar o yönde gibi okula (20 km gidiş 20 geliş) gidicem tam yol bisikleti olmasını istediğimmiçin 500 almayı düşünüyorum aralık başında

yol bisikleti al devam et bende de aynısı var çok memnunum ilk başlarda bel ağrısı olabilir sabret 1 haftaya geçer

Evet yol bisikleti alcam triban 500 çok güzel bisiklet

Arkadaşlar 51 cm kadrolu triban 500 ün jantı kaç inç bilginiz var mı

Kadro boyu ne olursa olsun hepsi 28 inç. Triban 500 ün başka seçeneği yok diye biliyorum.

Geri