Scudo Sports

Btwin triban 5

@Mesut A..
hocam 2 hafta kadar önce atölyedeki arkadaşla görüşmüştüm bisikleti bakıma bırakırken, rr8.3 tekrar gelecek (arkadaşa aldık sağ olsun), triban 520 de gelecek demişti. bunun için eski 500'ün muadili demişti ama gördüğüm kadarıyla çok da geçerli değil bu söylem, hem fiyat hem de ağırlık bakımından. içimden almak geçiyordu ama hiç almam artık, schwalbe marathon plus çakar geçerim 8.3'e.

• Beğen
Tepkiler: Mesut YB
Scudo
triban520 güzel ama fiyat 1.750 tuzlu hocam :)
zaten alsam da şu an binme fırsatım olmayacak malum ramazan ayındayız.
1 ay kadar beklerim artık hem ramazan bitmiş olur hem de bu süre zarfında uzun uzun düşünürüm :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut YB
triban500 sahibi olduk,deneyimlerimi amatörlüğümle birlikte aktarmaya çalışacağım :D

@S. Fatih merhaba hocam hayırlısı olsun. memnun musunuz bisikletten ? bir de nereden aldınız inernet mağazasında kalmamış.

• Beğen
Tepkiler: S. Fatih
@bzc

sağolun hocam teşekkür ederim :)

Decathlon merter şubesinden (marmara forumun karşısında) bisikleti L beden olarak aldım.
Şu ana kadar yaklaşık 600 km yaptım.İstanbul'da mazgallar hariç sahil yolundaki ve ara sokaklardaki her türlü küçüklü büyüklü çukura girdim sayılır.(ağırlıklı olarak florya-bakırköy-eminönü civarında kullanıyorum)

Jant akorunda henüz anormallik yok,lastikte patlama olmadı.(Bisikletle beraber gelen hutchinson lastiği kullanıyorum.Hiç bir parçasını değiştirmedim.).
Microshift vites sistemi de büyük bir sorun çıkarmadı.Son günlerde değişik bir ses duyuyordum bisikletçiye götürüp 1 dakikada ayarlattım.Geçişleri biraz sert denilebilir ancak başka vites sistemlerini kullanmadığım için tam olarak bir yargıya varamıyorum maalesef :uzgnm:.

Açıkcası bisikletimden memnunum,pişman değilim.

*Ben decathlona güvenip,ilk yol bisikleti tercihimi Triban500'den yana kullandım.Görünüşüne aldanmış da olabilirim :D...
**1200 TL civarındaki diğer markaların yol bisikletlerine göz atmakta fayda var.

bu bisikleti kullanan arkadaşlar, triban 5 e 700x32 dış lastik takılıyormu. ya da en kalın hangi teker takılır?

Geri