Scudo Sports

Btwin Triban 3 nasıldır

Decathlon.com bakıma girmiş. Açılınca bakarız.

Scudo
@taner07 aynen abiye katılıyorum çok oldu hemde

@Muhammed Tutuş hocam bakmanıza gerek yok yaklaşık altı ay önce 4 farklı mağzalarını aradım artık getirtmediklerini ve satışta olmadığını söylemişlerdi

@Muhammed Tutuş İnternetinizi kontrol edin, site şuanda açık, bakım falan göremiyorum...

upload_2015-9-6_0-4-17.png

@taner07
Az önce kapalıydı. Yeni açılmış.

@Yusuf Yılmazvural

Daha ileride yol bisikleti almayı planlıyorum. Çok uzun boylu değilim bir de genelde yol bisikletleri 28 jant. Bu bisikletin 26 jant oluşu hoşuma gitti. Yol bisikletine yeni başlayacak birisi için uygun olur mu B'twin Triban 3 ?

Triban 3 ne zaman gelir acaba bilgisi olan var mı?

@Melisa Yeni başlayanlar için genelde çok tercih edilen bir bisiklet ve geneli memnun kalıyor ben de 26'' kullanıyorum; tek dezavantajı iç-dış lastik seçeneğiniz çok az ve bisiklette iyileştirme yapmak istediğinizde çok sorun çıkıyor karşınıza...

• Beğen
Tepkiler: Melisa
@taner07

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :) 28" bana çok büyük olur çünkü.

Biraz geç gördüm sayfayı ama genede bi yazim boyum 170 cm 55 kiloyumda bu triban 3 ün 43 bedeni bana gider mi

@Emirhan atıcı Benim beden ölçülerimde sizle aynı neredeyse, bize en fazla 54 cm kadro oluyor, ama en ufak da 48 cm kullanın derim.

@lealtad
54 cm 170 için bence çok çok çok büyük ben 1.75 im 54 cm kadro 100 lük boğaz kullanıyorum ve büyük bana...

51 kadro sizin icin daha uygun olur bence.175 boyum var 54 kadro bana tam geliyor hicbir sikinti yasamiyorum.Ancak 51 kadrodada jant capi kucuk olacak.Artik bu da tercihinize kalmis bir sey

51 kadro sizin icin daha uygun olur bence.175 boyum var 54 kadro bana tam geliyor hicbir sikinti yasamiyorum.Ancak 51 kadrodada jant capi kucuk olacak.Artik bu da tercihinize kalmis bir sey

@tıbbiyeli bildiğim kadarıyla 51 ve üstü boylarda teker çapı normaş 700c 28 inch 51 in altındakiler 26 inch e düşüyo tribanlarda.

@Emirhan atıcı yukaridaki linkte ayrica 43 kadroda uclu degil ikili aynakola sahip oldugu soyleniyor.Bu yuzden bunu goze alip da bakmanda fayda var

Triban serisinde kadro ölçüsü farklıdır. 51'e kadar 650*23 (26") gelir. 54 ve yukarısı 700*23(28") gelir. Boy olarak 170 ve 180 arası 54 uyar. 165 altı değilse boy 51 tercihi dezavantaj verir..

triban serisinde biraz mecbur 54 kullaniyorum 700 luk lstigi icin 165 boyum olmasina ragmen.658lilik lastigin sikintisini cektim

Geri