Scudo Sports

Btwin Triban 3 nasıldır

Scudo
@kaan osmanagaoglu

Hangi noktaları beğenmediniz hocam öğrenebilir miyim ?

bodrum mağazasında da ilk açıldığında üç dört boyu vardı. geçen yine mağazaya gittim 10 adet falan vardı. bodrumda bir iki kişide birde bir çift te gördüm. benimde dikkatimi çekiyor. ama kırmızı olanı ve sora setlisi yok bodrumda. kıyaslama fırsatım olmadı.
resimlerine bakınca aktarıcılar falan biraz zayıf elinde kalıverecek gibi duruyor. daha önce salcano kullanmıştım zor kurtuldum. forumdan ve netten biraz takip edicem. tercihlerim arasında.

Triban 3'un elinizde kalacak parçası yok. Kendimden biliyorum.

Bir tur esnasında eşim gözümün önünde 30 KM hızla düştü. Kendisi takla atmadı. Sadece sürüklendi. Bisiklet 8 takla attı. Yere vurmayan yeri kalmadı. Yine de yerden kaldirdigimizda sadece vites kollarının dışı çizilmişti o kadar. Kalkıp 35 KM daha sürdük. O gunden beri de 500 KM daha yaptı.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antreman bisikleti olarak alinabilecek fiyat/performans oraninda...

Konu kirliliği yapmadan kısa bir soru sormak istiyorum. Ben merida crossway kullanıyorum, hafif arazide iyi ama şehirde ağır biraz. Ama kaldırım ve ara sokaklar için iyi.
Bir de yol bisikleti almak istiyorum, ama onu çok kullanamam. Sadece haftasonu sabahları sahil yolunda fitness amaçlı. Programlı antreman için. Çünkü ne kadar yatkın olduğumu bilmiyorum yol bisikleti ve idmanına. Dolayısıyla bu tip bir kullanım olarak triban vb. tercih etsem ne kaybederim?

HD

Baki bey müsait bir zamanınızda bana okuyup üfler misiniz? Ermiş gibi ben yazarken cevap verdiniz :)

HD

@Alper Cokyuksel

:) denk geldi sanirim

Alper 800'e Triban 3 alip begenmedigin taktirde ikinci el olarak çok fazla değer kaybetmeden satabilirsin. Peynir ekmek gibi gidiyor demişler ya, cuk oturmuş.

Ucuz olduğundan Decathlon'da stoklar tükeniveriyor. Yenileri gelene kadar "Gittim, boyuma uygun kalmamış. Ne zaman gelir acaba?" cümlelerini çok duydum.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Uğur S.

Beğenip beğenmemekten değil de haftada iki defa 50şer km binmek için ekonomik olur mu diye düşündüm. Bir gidip denesem mi diye düşündüm.

HD

@özgür barış uçkaç

Marttan beri kullaniyorum vites bi sora olmasa da hic yolda birakmadi, hic aksama yapmadi.

Biraz ekleme yapayim
- Vites grubunu kucumsemeyin. Microshift ozellikle ABD de kullanilan bir markadir ve bence Sora`dan iyi calisiyor
- Jant seti cok cok kotu, gezi icin ancak kullanilir. Bu bisikletin hosuma gitmeyen tek yeri jant seti oldu
- Fren ayaklarini da begenmedim ama idare eder.

- Bisiklet bu fiyata alinabilecek en iyi seceneklerden. Akici, yari-rijit bir bisiklet

Bu da benimki. Tahmin edeceginiz gibi jant degisti, aynakolu 2`liye cevirdim. Spacer ayarlari vs. ile olculerime uydurabilmeyi basardim. Ozellikle trainer de kullaniyorum. Fazlasi ile yetiyor.

http://i61.tinypic.com/241thro.jpg

@Baki KAYAN

Baki Bey bilgilendirici cevaplarınız için siz ve diğer yazan üyelere teşekkür ederim öncelikle.

Benim de ilk yol bisikletim olacak, hatta ilk adamakıllı bisikletim olacak. Fiyatı, servisi ve f/p oranında iyi komponentleri için düşünüyorum. Yalnız aklımda bazı sorular da var. Malum ilk training-fitness bisikletim olacak ve benim form tutmama yardımcı olması lazım. Bunun yanında öğrenci olduğum için pek bisiklet değiştiremem uzun süre, bu yüzden form tuttuktan sonra gerektiği zaman kısa turlar da yapabilmeliyim. Tekirdağ-Yalova vs vs. Ayrıca şehiriçi günlük 50-60km antremanı-ulaşımı da karşılamalı.

Bunları isterken herşeyi en iyisinden istemiyorum. Sonuç olarak verdiğim para ve aldığım mal belli :) bunlar çerçevesinde sizin yorumunuz ne olur ?

İlbey'i de bisiklet sahibi yaptık, Triban'ı hayırlı olsun kardeşimin...

@Alper Cokyuksel

Canonturk'teki "Bisiklet tutkunları" başlığını kurcalarken kendimi kaptırdım ve bisiklet hastalığına yakalandım. Sanırım CT'ün yarısı burada :D

@Enes Çatal

Çok sağol gardaşım :) seni dinledik iyi ettik..

@Alper Cokyuksel

@AykutÇ.

Vallahi fotoğrafçılıkla bisikleti birleştirirsek bi de daha da iyi olur :) çok teşekkürler hepinize

Pentax'çılar da burada rahat olun ;)

Kanoncuyuz ezelden... Yol bisikletiyle değil dslr akıllı telefon bile sıkıntı oluyor :D Go-Pro şart :D

Geri