Scudo Sports

B'twin Tilt 120 Kullanıcıları Kulübü

@avcioglu Ben aldınmı 2 adet almak zorundayım, eşime de almak lazım ondan uygun fiyatlı bakıyorum. :)

Scudo
@labirent selamlar,bianchi ve carraro flexi 121'e de baktınız mı?genelde tilt 500 yerine 21 vitesli oluşundan dolayı tercih ediyorlar :)

Başlığı Bwtin kullanıcıları olarak değiştirsek daha iyi olacak bence:mzkdnlmk:

@cnmrtpkc Katılıyorum.Eğer yokuşu olan bir konumda iseniz kesinlikle 21 vites seçmelisiniz. Şahsen tilt 120 den flexi 121 e terfi yaptım muazzam fark var düzlük bi konumda iseniz tilt120 gayet başarılı

@cnmrtpkc merhaba, bilgilendirme için teşekkürler. aslında 121'i de inceledim ama deneyimleyenlerden duymak lazım. bilen kullanan varsa tilt 500'le kıyasını yapabilir hem şimdi için hem de daha sonra okuyanlara faydası olur. 121'de o fiyat aralığındaki en iyilerden. zannedersem bianchi'yle aşağı yukarı aynı. ağırlık olarak sıkıntılı diye duymuştum bianchi'yi.

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@cnmrtpkc sen değiştirene kadar ben mosso marine 2 d bisikletimin rublesini 14-34 yaptım,ayrıca 7 li sisteme geçtim:D sonuç,oh be dünya varmış:harika:

• Beğen
Tepkiler: cnmrtpkc
@slckatsHayırlı olsun, işten pek fırsat bulamıyorum ben, geçen ctesi uğradım ruble yoktu :) yarın gelir kargom ctesi değiştircem ancak :) mossoda kasetmi vidalımı?

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: slckats
@labirent vallahi hocam ağırlık carraro ve bianchi aynı 13 küsür bence normal tilt 500 le aynı olan tek özelliği fiyatı onun dışında herşeyi güzel 500den. Şöyleki çoğu yerde katlayınca pazar arabası gibi sürükleyerek sürülemiyor yazıyor. Bu kullanmayı bilmeyen ve fizikten anlamayan bilinçsiz arkadaşların bilinçsiz yorumları :) ben çok rahat gezdiriyorum yanımda bir asparagas haberde. Katlanma mekanizması kötü diye yok abicim yok bukadar basit ve kolay bir katlama mekanizması ben görmedim. Sanırım carraro karalama kampanyası yada gidip 2000 2500 para bayılıp yokuşlarda bi oyana bi bu yana kendini atanların söylemiş olduğu asılsız görüşler. Ben almadan önce tilt120 yi alıyordum. Sonra yokuş geldi aklıma 1 hafta araştırdım ve bisikletten daha görmeden soğudum yok katlanamıyo yok sürüklenmiyo yok cart yok curt. Bi gittim bayiye denedim. Böyle bir rahatlık yok. Ne yokuşlar bırakıyorum arkamda banamısın demiyor :) alıyorum vitesi low ve 1 e misss :) youtubede videolarım var izleyin derim

@Yagizz2 çok güzel özetlemişsin...aldığım bayide sarı carraro ile siyah bianchi yan yana duruyordu birebir aynı aletler.
ve dediğin gibi el alıştıktan sonra katlanıp pazar arabası gibi gidiyor...adı burada anılmayan +1000 tl pahalı olan aletten bir arkadaşta var, güzel alet fakat güzelliği ve özellikleri carraro-bianchiden fazla değil (sadece kadroda matara kafesi için delikler vardı)....iyi akşamlar

Bana kalırsa tilt500/bianchi-carraro arasında tilt500 derim, zaten öylede yaptım alarak.21 vitesin tek artısı yokuş olayı, rubleyle zaten çözülüyor, istersen öndeki aynakolu da değiş!

Tilt serilerinin en çok hoşuma giden tarafı kadro ömür boyu garantili birde ekstra alacağınız ekipman, ışık çanta vs... hemen hemen tüm tilt serileriyle uyumlu ve seçenek çok, görselliğe az çok önem veriyorsanız bir tık daha öne çıkıyor

"ömür boyu garanti" kavramı ile ilgili bu forumun içinde başka bir konuda decathlonun kadrolara bir ömür biçtiği(3-5 yıl gibi gönüllerinden ne geçtiyse) ve o zaman aralığı içinde garantinin geçerli olduğu (bir insan ömrü değil) yazılmıştı.

@avcioglu flexi121 yaz aramaya Üst sıralarda kanalın adı katlanamıyorum :)

@cnmrtpkc diyelim ki ruble aynakol aldınız :) ama o bisiklet artık 1200 tl değil ve yokuş vs performansıda aynı değil eskisine göre birazdaha iyi yani 1200 e alıp 200 300 masraf edip aynı performansı yakalamamak var birde 1200 e alıp MASRAF ETMEDEN mis gibi yokuş çıkmak :). Size masraf etmek mantıklı gelmiş sanırım ne diyelim hayırlı olsun güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: labirent
@cnmrtpkc görselliğinin daha iyi olduğuna katılmıyorum.tamam tilt tarz bir görünüme sahip,seksi ama güzellik sıralamasında sonlarda gelir.:D

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@appendix ömür boyu garanti konusunu burda açıklamışlar (link)

Şöyle bir ibare var 'B'twin ömür boyu garanti kapsamında belirttiği hakları düzenleme ve değiştirme hakkını saklı tutar' Ancak kurumsal boyuta ulaşmış bir firmanın 3-5 sene sonra biz böyle bir şeyi değiştirdik vs gibi politikaları izeleyeceklerini sanmıyorum.İddalı bir şekilde bu slogonla bangır bangır reklam ile satılıp arkasında durmayacaklarını sanmıyorum

@Yagizz2 işte seçim olayıda burda başlıyor,tamamen kullanıcının zevkine kalmış,minimum fiyata 21 vitesli almak mı? yoksa üzerine biraz daha birşeyler katıp kendi kullanımına göre gerekli değişiklikleri yapıp başka bir model almak mı?tamamen kişisel tercih,Elimde b twin gibi bir tercih olmasaydı o zaman tercihimi bianchiden yana kullanırdım büyük ihtimal,Sonuç olarak çocukluğumun bisikleti :) +1000 tl olanlarla bunların aralarında marka/ve çok üst düzey kalite farkı kesinlikle yok.

Bu arada bende birde göbekten 3 vitesli bakım bekleyen 1984 model 16 inç dahon var :)

@slckats hangi modelle kıyasladığına bağlı :) ayrıca güzellik göreceli

akşam-gece sürüşlerinde her zaman farkedilme konusunda +1 daha öndeyim ama(sarı bisiklet,sarı kask,sarı eldiven 5 adet lamba ile :D

@cnmrtpkc "ömür boyu garanti" konusunda kesin bir bilgim olmadığı için ve başkalarının yalancısı olduğumdan yazıldığı-bahsedildiği şeklinde muğlak bir ifade kullandım, bilgilendirme için teşekkürler. dediğiniz gibi +1000 bandında para arttıkça kalite artmıyor (aşağı yukarı aynı seviyelerde kalmakta)

@Yagizz2

aslında masrafı 35tl dişli, kendin yapmazsan 20tl'de işcilik gibi..
flexi121 de çok güzel, ben tilt500ü katlanma olayından dolayı seciyorum. Dolmuş in/bin yaparken 5-10 sn içinde orta mandalı aç/kapa ile bisikleti ortadan katlayabiliyorum çok pratik. Birde marmarayda sirkecide vs. bisikleti katlayıp bayağı yol gitmeniz gerekiyor, katlanmışken sürülmesi cidden çok rahat:
big_6701ef93-c0c3-461b-9a5f-a96388efd4d8[1].jpg

bende katlanır bisiklete 2000-3000 vermeyi çok buluyorum, o yüzden kendi ihtiyacım için kafadan tilt500 derim...

---------------------------------
@Yagizz2 videolarını izledim 3 tane koymuşsun. Kutlarım devamını bekleriz.. :harika: şu katlanınca sürülme işine de bir açıklık getirin artık millet sürülmüyor diyor sen sürülüyor diyorsun, sadece göbekten katlayıp sürülüyor mu? veya hem göbek hem direksiyonu mu katlayınca sürülüyor, durum nedir ufak bir videoyla da o konuya açıklık getirip mearkımızı gider..:D:D

@avcioglu Kamera ekipman sipariş ettim aliex abimizden bakalım :) gelince baya bi video çekeceğim. şimdilik telefonla bu kadar çekim yapabildim :)

Bir terslik olmazsa yarın el atayım artık şu işe [emoji19][emoji850]
9257a173389879dfbc3f24f10e2786f3.jpg

• Beğen
Tepkiler: bsalih ve avcioglu
wow wowww woowwwwoowwwoowwoooowww... gazla.....:harika::harika::harika::harika:

Geri