Scudo Sports

B'twin Tilt 120 çalındı (İzmir)

Tepki
35
Bisiklet
Bianchi
Arkadaşlar B'twin Tilt 120 bisikletim İzmir Karşıyaka'da güvenlikli sitenin kapalı otoparkından kilidi kesilmek sureti ile çalınmıştır. Orijinal olan vites kolu ve elciklerde bir miktar aşınma, yan ve arka etiketlerde bir miktar çizik, sele borusunda ciddi boya atması ve pas, sele borusu haznesinde pas, gidonda ufak pas vardır. Bisikletin üzerinde Schwalbe Citizen lastik vardır. Kameralar otoparka giren-çıkanı görüyor, arabayla götürülmüş. Tespiti için uğraşıyoruz, siz de görürseniz bilgilendirirseniz çok iyi olur.Screenshot_20191025-165214_Gallery.jpg

Scudo
yani önce geçmiş olsun tabi ama katlanır da otoparka bırakılmaz yapmayın lütfen ben 18 kglık şehir tur bisikletimi eve sokuyorum isterse en üst seviye kamera yada en üst seviye güvenlik olsun.

yani önce geçmiş olsun tabi ama katlanır da otoparka bırakılmaz yapmayın lütfen ben 18 kglık şehir tur bisikletimi eve sokuyorum isterse en üst seviye kamera yada en üst seviye güvenlik olsun.
Çok teşekkür ederim mesajınız için, yalnız zaten ben diğer bisikletimi eve sokuyordum. Bunun çok masrafı var ve kadroda da çürüğü var diye aşağıya koydum. Dandik kilitle bağlamıştım şimdi Onguard'ın alarmlı U-kilitlerinden alacağım.

Geçmiş olsun.Benim de bisikletim gitmişti apartman boşluğundan kilidi kesilerek.Kamera kaydı da mevcut.Bulunmadı hala.Biraz olumsuz olacak ama aramaya devam edin ama ümidi kesin.

• Beğen
Tepkiler: TakemasterTR
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Güvenlik kamera kayıtlarını inceliyor, büyük ihtimalle sitede oturan ya da çalışan biri yaptı. Giriş kayıtlarından da kimliğini tespit etmeye çalışacağız.

Geri