Scudo Sports

İnceleme b'Twin Rockrider 540 dağ bisikleti

@Cemal Ç. Bana yanıt verdiğiniz için ve yanıt için bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
@yenhesa Microshift markası ilk başta kötü bir vites markası gibi gözükebilir ama sizin dediğiniz kadar kötü bir aynakol değil. Yaklaşık 5 ay haftada 4-5 kez günlük 100-150 km bu aynakolla bisiklet sürdüm. Kimseyi aşırı zorlanmadıkça yolda bırakacak bir aynakol değil. Bana göre Altus-Acera arasında bir performans veriyor. Ya tabi 2600 Tl lik bisiklete böyle bir vites yakışmaz ama ben bu bisikleti 1800 TL iken aldığımda rakiplerine karşı -Carraro,Kron v.b- daha iyiydi.

@Kemal Akbayrak
Merhaba servis süresi normal de 1 hafta fakat bayram vb.sebeplerden ötürü uzayabilir.Normal şartlarda 1 haftaya en geç teslim etmeleri lazım.

@Berat Öztürk Merhabalar şuan bende mtb bisiklet arayışındayım bana en uygun gelen bisiklet rockrider 540 oldu fakat bu anlatıklarınız karşısında edişelerim oldu şuanki yeni rocrider 540 hakında ne düşünüyorsunuz alınmalımı yada eksileri artıları eskisiyle yenisi arasındaki farkı nedir?

• Beğen
@Berat Öztürk Merhabalar şuan bende mtb bisiklet arayışındayım bana en uygun gelen bisiklet rockrider 540 oldu fakat bu anlatıklarınız karşısında edişelerim oldu şuanki yeni rocrider 540 hakında ne düşünüyorsunuz alınmalımı yada eksileri artıları eskisiyle yenisi arasındaki farkı nedir?
Hiç yakından incelemedim ancak ilk göze çarpan ikili aynakola geçmişler. Ruble dişli sayısı aynı sanırım, dokuzlu. Onun haricinde bir şey bilmiyorum ne yazık ki.😕
Zaten şu an inceleyemem. Decathlon'lar hep kapalı.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Merhaba arkadaşlar benimde 1 ay önce almış olduğum st 540 model bisikletim var yeni sele aldım ama uymuyor bu yüzden kelepçeli olarak kullanmak istiyorum ama sele borusunun üstünde bir çıkıntı var resimde gördüğünğz gibi o kısım sökülebiliyormu sökülebiliyorsa nasıl sökmem lazım acaba

Dosyalar

• IMG_20201130_131452.jpg
    IMG_20201130_131452.jpg
    664,8 KB · Okunma: 28
@Ercan Demir23 semer borusunu tamamen değiştirmelisiniz sanırım.

B'Twin RockRider 540
balatalarım bitti nasıl boyutta balata almalıyım yardımcı olursanız sevinirim

@çıkık pedal ben frenlerimi değiştirmeden önce baradine ds55 db1 kullanıyordum tutuşu güzeldi

B'Twin RockRider 540
balatalarım bitti nasıl boyutta balata almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
eski balataları alıp bisikletçiye git uygun olanı versinler veya decathlona sor

• Hahaha
Bu st540 2019 da yenilendi yanlış bilmiyorsam btwin yazisi falan da gitti yeni rockrider st540 da neler değişti neler düzeldi ve neler hala kötü bilen varsa yazarsa çok teşekkür ederim

Rockrider St 540 kullanıyorum Decathlon mavi pedli taytı ile 2 saatten sonra sele çok ağrı yapıyor sele ayarını yapmama rağmen…
Tavsiye ettiğiniz bir sele var mı ?

Rockrider St 540 kullanıyorum Decathlon mavi pedli taytı ile 2 saatten sonra sele çok ağrı yapıyor sele ayarını yapmama rağmen…
Selle Royal 60 derece oturuş pozisyonuna uygun sele bakabilirsiniz . F/p yüksek bir marka.

• Beğen
Tepkiler: fensinn
Pro stealth (prsa0190)
mutlaka bike gfit yaptırın kalça kemik açıklığınızı öğrenip uygun genişlikte sele tercih edin

ben onu kullanıyorum bende sıkıntı olmuyor sele ayarınızı bir'de bu videoya göre yapar mısınız

Benim st540'ın son hali...20210928_193616.jpg

Geri