b'Twin Rockrider 500 dağ bisikleti

Kayıt
4 Ocak 2015
Mesaj
3
Tepki
0
Yaş
27
İsim
Ahmed
Bisiklet
Kron
  • KadroYeni, S.I.X 6061 alüminyum oversize kadro, bir önceki versiyonuna göre %15 daha sert ve daha hafif. 120 mm arka çalışma mesafesi, küçük darbelere karşı hassas, büyük darbelere karşı çok sağlam « monopivot » sistemi. Rulmanın üzerine monte edildiği için çok daha uzun ömürlü. Kolay yönlendirilebilir direksiyon. 69° kadro açısı sayesinde çok daha dengeli. M bedende 2.7 kg, amortisörsüz.

  • MaşaSol bacakta ön yükleme ayarlamalı Rockrider 120mm maşa. bakımı ve ayarlaması kolay. Çok sağlam büyük çaplı (32mm) vidalı ayarlama. Sağ bacakta blokaj kolu.


  • SüspansiyonSertliği kolayca ayarlanabilen yaylı hidrolik amortisör.

  • Vites sistemi22x32x42 dişlilerle Suntour XCT pedal. Shimano ACERA arka vites attırıcı; Kolay, hızlı ve etkin vites değiştirme. Shimano ALTUS ön vites attırıcı; Ağırlık ve hassasiyeti bozmayacak kablo sistemi. Vites attırıcının kolları doğrudan fren kollarına bağlanmıştır. Bu sayede hem ağırlıktan kazanç sağlanmış hem de bu sistemin gidona kolayca entegre edilmesi sağlanmıştır. 11 x 34 montajlı 9 vitesli Sram ESP 5.0 kaset. Kolay takılan Sram zincir.

  • FrenEtkin frenleme sağlayan Hayes MX5 mekanik diskli fren. Bakımı ve ayarlaması kolay. 160mm ön ve arka disk. Önde ve arkada kadro/maşaya doğrudan vidalanan postmount fren kalipleri. Hafif ve kolay ayarlanır.


  • Gidon640mm Rockrider Sport alüminyum oversize gidon, çok daha güvenli iniş sağlar.


  • Gidon boğazıAlüminyum Rockrider gidon boğazı. .

  • GidonYarı entegre A-headset. Rockrider mono-density 120mm elcik.

  • SeleYeni Selle Royal Rockrider poliüretan sele.


  • Sele mesnedi29,8 mm çapında, 29,8 mm uzunluğunda Rockrider sele borusu. Kolay ayarlanabilen anodize sele.


  • Tekerlekler32 delikli ve çift katlı alüminyum Rockrider Sport tekerlekler: darbelere karşı mükemmel koruma, çok hafif! Sadece diskli frenlerle uyumlu tekerlek göbeği.


  • LastiklerÇok işlevli sert damak teline sahip KENDA Nevegal 26x2.10 ön ve arka lastikler: her türlü hava koşuluna ve her türlü yolda uygun. İyi yer tutuş sunan « Stick-E » kauçuk. İç lastikli
Bu bisikleti almayı düşünüyorum ama bilenler veya kullanan kişilere de danışmak istedim tek tereddütüm Hayes MX5 mekanik diskli frenler.Hiç mekanik disk kullanmadan belki de Hayes mx5 iyidir bilmiyorum danışmak istedim?

Rockriders 500s.jpg
 
Scudo

Nizami

Üye
Kayıt
7 Eylül 2014
Mesaj
63
Tepki
18
Şehir
İzmir Ödemiş Ovakent
Bisiklet
b'Twin
Ben kullanıyorum.1 Ay oldu bisikleti alalı şuan satılık bir çizik vb. bir şeyi yok toplam ürünleryle 1000 tl ye aldım.Fren sistemi hidrolık disk kadar güzel olmasada genede iyi 2. el almayı düşünüyorsan 700 tl ye veriyim küçük bir pazarlık payıda wardır.Bütün faturalarıda duruyor.Satma sebebim ise Dirt Jump Bisiklet alıcağım. O yüzden.Dağa çıkmada çok dik bir rampaysa zorlanırsın.Ama az rampa ise kolaylıkla çıkabilirsin süspansiyon çok iyi taş kum rampa dinlemeden uçarsın :D
 

invictustr

Daimi Üye
Kayıt
3 Ekim 2014
Mesaj
392
Tepki
95
Şehir
Adana
Bisiklet
Bianchi
dediğim gibi bu fiyattaki dh bissikletten ne olur :D dh ise tabi bu
 

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Kayıt
21 Nisan 2013
Mesaj
7.779
Tepki
19.389
Yaş
51
Şehir
Giresun
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
Bu tür cakma cift süspansiyonlu bisiklete benzetilmis bir bisiklet alacaginiza, size o paraya daha iyi bir hartdtail bisiklet almanizi tavsiye ederim.

Görüntüye kanmayin, bisikletin ne ve nasil oldugunu önce tespit edin.
 

MertAG

Forum Bağımlısı
Kayıt
30 Ağustos 2014
Mesaj
835
Tepki
588
Yaş
32
Şehir
Antalya
Bisiklet
Kron
Ustalar daha iyi bilirde en azından maşa havalı olsaydı.
 

barisimnet

Üye
Kayıt
11 Nisan 2016
Mesaj
22
Tepki
10
Yaş
33
Şehir
Kayseri
İsim
Barış
Merhaba,
Öncelikle nacizane başlık için özür diliyorum. Özellikle bu şekilde yazmamın sebebi, yalnızca kullanıcılarından rr 500 de memnun olup - olmadıkları özelliklerden ve yaşadıklarından bahsetmelerini istememdir.

Sitede araştırma yaptım, konu bir yerden sonra hep sapmış ve anlaşılır bir topic olmamış.
Sizlerden ricam konu altına farklı marka-model yorumları, fikirleri istememeniz, gereksiz yorum yapmamanız. Yalnızca rr 500 kullanıcılarından, yorum alalım.

Bir süre sonra konuyu toparlayıp topic main' ine artıları ve eksileri şeklinde yazacağım.

Teşekkürler..
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
1 ay oldu alalı. İlk başta orta vites 3e atmıyordu. 1 haftada halledip anca verdiler. Şuan bir sıkıntım yok bisikletimle gayet memnunum. Gidon çok uzun geldi bana (ben kısa gidon seviyorum açıkçası). Gidonu değiştirdim. Sele biraz rahatsız ediyor ama bende tayt olmadığı için normal varsayıyorum. Maşa kitlenmediği için pek sevmiyorum, elime bi miktar para geçse maşayı değiştiririm direk. Çok fotojenik bir bisiklet, internette gören çok güzel diyor. Ben gri olan modelini aldım, mavi olan çok cırtlak gibi geldi. Soracağınız bir şey olursa öm atabilirsiniz.
 

muratturan2121

Aktif Üye
Kayıt
7 Mayıs 2016
Mesaj
180
Tepki
275
Yaş
31
Şehir
Van
İsim
Murat Turan
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Bu model biraz ağır geldi açıkçası bana. O fiyata alınabilecek bir bisiklet ama.
 

samurusov

Daimi Üye
Kayıt
23 Ocak 2016
Mesaj
342
Tepki
471
Şehir
Mars
İsim
Samuel
Bisiklet
b'Twin
Zeytinburnu Decathlon'dan Rockrider 560 aldım, ordan buraya orda tanıştığım bir arkadaşımın yolları göstermesiyle Beşiktaş'a kadar sürdüm tamamen aç kahvaltı yapılmamış, 1 sene bisiklet sürülmemenin kondisyonsuzluğu ve sene başına göre aldığım kilolar + sırtımdaki çantaya rağmen rahatlıkla gittim. Yüksek kaldırımlardan in çık yaptım, düz asfaltta gidondan o amörtisörleri kitledim çok daha hızlandı bisiklet. Şuana kadar diyeceğin tek şey sele k*çımı acıtıyor başka hiçbir sorunu yok :D Ha birde gidon gerçekten biraz uzun ama şuana kadar pek sorun olmadı, belki ilerde değiştiririm.

@Hayrettin sa qnq xd
 

Dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: muhyt

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
@Hackless
Hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

samurusov

Daimi Üye
Kayıt
23 Ocak 2016
Mesaj
342
Tepki
471
Şehir
Mars
İsim
Samuel
Bisiklet
b'Twin
@Charlie
hoş bulduk teşekkür ederim :) Go pro yuda alamda aksiyon videolarına başlayam :DDD