Scudo Sports

B'twin Rockrider 5.1vs Salcano Ng 650 V fren

@oguzhancgdm

Sıfır düşünüyorum çünkü bana bozuk ikinci el satsalarda anlamam gibime geliyor :)

@oguzhancgdm

Hocam size haftaya özelden mesaj atsam olurmu arkadaşınız alırsa görüşleriniz nasıl diye öğrenmek isterim.

Scudo
@silenceforme
Tabi ki detaylı bir şekilde anlatırım

@silenceforme
Aldanma çocuksu masum yüzüne. Çelik gövde aldığına pişman olursun. Profesyonel sözü dinle, herkes alma diyor

@Anıl KÜÇÜKGÖKSEL

:)) Öncelikle teşekkürler cevap için :) Ancak korkum bu giriş seviyesi bisikletlerdeki kullanılan malzemenin sağlam olmaması ve de bunu sonucu çeliğin bunlardan daha çok dayanacağına inanıyorum. Bilmiyorum düşüncelerim doğrumu çünkü geçen haftaya kadar bisiklet hakkında bu kadar farklı şeyin olduğunu bile nilmiyordum :)

Ben uzun turlara çıkmaya karar verdiğimde, yani bu spora başlayacağım artık dediğimde ilk aldığım bisiklet (çocukluk aşamalarını saymazsak) Bianchi nin 650 TL lik mekanik disk freni alüminyum basit bir giriş seviyesi bisiklet aldım. Bu bisiklet bana 1 TL bile masraf çıkarmadı ve yaklaşık 2 yıl hunharca kullandıktan sonra model yükseltmek için sattım. Çelik olsa kırılırdı belki, alüminyum al dinle bu kadar insanın sözünü. Rampa çıkarken o 3 kilo çok büyük fark ayrıca

@silenceforme

Bisikleti deneme fırsatı buldum.Kadro kalitesi lastikler falan hoşuma gitti.Görüntüsü de güzel.Fakat frenler berbat bisiklet daha sıfır olmasına rağmen çok kötü.Vitesler takır tukur geçiyor.Diğerlerinde de aynı şey olacak bu ng650ye özel değil vites sistemi benzer çünkü.Maşası çok yumuşak kilitlenemedikten sonra uzun süre sürünce yorucu olur.Bence bütçeyi arttır.en az bir astrodan başla.Yinede bu üçü diye ısrar ediyosan ng650 al.AdobePhotoshopExpress_b91914d51800417b8a4fb176605587f1.jpg

• Beğen
Tepkiler: silenceforme
@oguzhancgdm

Çok teşekkürler hocam. Şimdilik bütçe arttırmaya çalışacam bakalım inşallah yapabilirim :)
İlginiz ve yardımınız için ayrıca teşekkür ediyorum.

Geri