Scudo Sports

B'twin rockrider 340

jeffreyzz17

Aktif Üye
Tepki
108
İsim
Jeff
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Bianchi
Herkese Merhaba,

6 aylık bekleyiş sonunda biriktirdiğim parayla bisikletimi aldım.
Rockrider 5.1 alacaktım fakat sadece XL boy kalmıştı.Aradaki fark sadece lastikler ve kadro rengi galiba.
Neyse, gelelim ilk izlenime.Eve gelene kadar yaklaşık 1 km sürdüm.Bisiklet gayet akıcı.Vites geçişleri hissedilmiyor.Lastikler 2.00 kalınlıkta.Maşanın sertliği ayarlanabiliyor fakat ben daha denemedim.Frenler gayet iyi.Sele çok rahatsız yakın zamanda değiştirmeyi planlıyorum.Kadro mükemmel fakat üzerinden geçen vites ve fren telleri bisikleti kaldırmayı güçleştiriyor.
Genel olarak güzel bir bisiklet.Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. :) 

Bisiklet evde olduğu için fazla fotoğraf çekemedim.Dışarı çıktığımda daha çok çekip ekleyeceğim.

(link)

(link)

Okuduğunuz için Teşekkürler :)

Scudo
Hayırlı olsun. Fiyatı nedir acaba ? bende bir kaç gündür decathlon'dan bisikletlere bakıyorum da

• Beğen
Tepkiler: jeffreyzz17
Aynı modelin aynı rengini aldım Cumartesi günü gayet arkadaşında dediği vites geçişleri hissedilmiyor.Gayet memnunum F/P denilebilir

• Beğen
bunun yerine salcano astro 50yi oneririm hem kiltilenebilir maşa hamde vitesleri farkılı

Merhaba bende almayı düşünüyorum rockrider 340. En fazla 700 tl bütçem var.Benim için önemli olan frenler ve vites geçişleri önerir misiniz?

@Guney1907 triban 500 kullanıyodum ondan memnun kalınca rockrider 340 ı da aldım galiba beş gün oldu alalı gayet memnunum kesinlikle tavsiye ederim:harika:

@big bike bende eylülün sonuna doğru biraz para biriktirip almayı düşünüyorum renkleri güzel,ömür boyu kadro garantisi var,arka vites artırıcıyı değiştiririm 30-40tl civarı shimano tourney alırım,fren bacaklarınıda değiştiririm kaliteli shimano alırım bi kaç yıl rahatça binetim diye düşündüm.

Aynen biraz para biriktirip almayı düşünüyorum siyah mavi pembe gibi olandan alırım heralde yeni renkler gelmesse.

çok iyi bi bisiklet deneme şansım olmuştu hayırlı olsun kazasız belasız pedallamalar

• Beğen
Merhaba binsorum olucak acaba binachi speed 1000 mi yoksa rockrider 340mı almalıyım ne önerirsiniz sizce hangisini tercih etmeliyim?

@Guney1907

Kesinlikle Rockrider 340

@endersemiz

Teşekkürler

Geri