Scudo Sports

BTWIN Rockrider 340 (M) izmit'te 14.07.2017'de alındı ve çalındı!!!

çok geçmiş olsun.tabi ki çok üzücü...çocuklarımızın bu durumu içler acısı.
eğitim ailede başlar.çocuklarımızı eğitmeli ve gözetmeliyiz.

• Beğen
Tepkiler: lordthann
Scudo
Screenshot_2017-08-02-08-46-20.png Screenshot_2017-08-02-08-42-50.png Screenshot_2017-08-02-09-28-44.png

Selamlar, Letgo'da şöyle bir ilan gördüm, daha önce İstanbuldan çalınıp Bursada satılanı duyduk, bir kontrol edin istedim

Alelade bir hurdacıya sattım derken tabii ki de yalan söylüyor. Sıfır bisikleti hurdacıya 50 liraya satacak kadar salak değil. Organize işler tabii ki bunlar. Abileri ya da hırsızlık arkadaşları bi şekilde o bisikleti en iyi fiyata elden çıkarmışlardır.

Ben bir de şu 18 yaşa kadar çocuk sayılma işini kabul etmiyorum. 14-15 yaşında olup da 30 yaşındaki adamın aklına gelmeyecek şeyleri düşünebilen ve yapan pislikler var.
En azından suç söz konusu olduğunda çocuk sayılma yaşı 14 olmalı.

@anzolot güzel yakalamışsınız. Bisikletin adını bile söyleyemiyor. Çok büyük ihtimal çalıntı

• Beğen
Tepkiler: anzolot
kırmızı ve siyah sert kuyruk bisikleti o_O

@Bisikleteam Youtube
O kısmı sanırım Letgo otomatik olarak çeviriyor. Hardtail kelimesini sert kuyruk diye çevirmiş. Benim de dikkatimi çekmişti.

• Beğen
Tepkiler: Mösyö Salyangoz
Geçmiş olsun, alana da çalana da hayretmez inşallah...

çok geçmiş olsun apartmanınızda kamera olması işinizi kolaylaştırmıştır her dairede olmalı bence
Umarım en kısa süre içerisinde bisikletinize kavuşursunuz sanırım kilidiniz inceydi daha sağlam bir motor kilidi almakta fayda var :)

Geri