Ali İlker Topçu Üye Kayıt 17 Ekim 2012 Mesaj 26 Tepki 22 Şehir İstanbul - SahrayıCedit Başlangıç 1994—95 Bisiklet Salcano Bisiklet türü Şehir - Tur 8 Kasım 2012 #21 Bayramdı seyrandı derken, bisiklet araştırması biraz ertelendi. Şuanda bu bisikleti almayı planlıyorum arkadaşlar. Yorumlarınızı alabilir miyim? (link)
Bayramdı seyrandı derken, bisiklet araştırması biraz ertelendi. Şuanda bu bisikleti almayı planlıyorum arkadaşlar. Yorumlarınızı alabilir miyim? (link)
Ali İlker Topçu Üye Kayıt 17 Ekim 2012 Mesaj 26 Tepki 22 Şehir İstanbul - SahrayıCedit Başlangıç 1994—95 Bisiklet Salcano Bisiklet türü Şehir - Tur 9 Kasım 2012 #22 Bisikleti aldım (link). Önümüzdeki günlerde, biraz daha tecrübe kazanıp bilgilerimi yazarım. İyi akşamlar.
Bisikleti aldım (link). Önümüzdeki günlerde, biraz daha tecrübe kazanıp bilgilerimi yazarım. İyi akşamlar.
T T.Varol Üye Kayıt 3 Mayıs 2012 Mesaj 78 Tepki 22 Şehir Ankara Bisiklet Scott 10 Kasım 2012 #23 Hayırlı olsun. Beytepe kampüsü yokuşunu çıkarken kolaylıklar dilerim. Ama iniş çok zevkli oluyor. Tepkiler: Ali İlker Topçu