Scudo Sports

Btwin kablolu bisiklet sayacı

Tepki
0
Arkadaşlar decathlon da bir kablolu bisiklet sayacı buldum fakat bu işlerden pek anlamam sizce nasıl?

(link)

Scudo
ben kablosuz olan farklı modelini kullanıyorum. iş görüyor anlık gidilen mesafe , hız ve toplam km bilgilerini veriyor fazla beklentisi olmayan lar için ideal bence

En azından "ortalama hız" özelliği olmalı, bunda yok galiba.

evet ortalama hız bunlarda yok

Ben kullanıyorum bu ürünü, söylenildiği gibi ortalama hız yok. Arka ışığın olmaması da karanlıkta sorun oluyor. Onun haricinde bu fiyata güzel bir ürün, memnunun ben.

Saat
Hız
Aldığınız yol
Toplam Aldığınız Yol

Sadece bu bilgileri içerir. Aldığınız yolu istediğiniz zaman sıfırlayabilirsiniz. Bugün çıktığınız gezdiniz geldiniz. Baktınız 20 km yol yapmışsınız. Ertesi gün çıkmadan önce sıfırlıyoruz. 22km yol yapmışız toplam yolda 42km dir.

Stardart olarak işinize yarayan özellikler var. Eksi yönü ışığı yok. Gece ışık tutmadan bir şey göremiyorsun.

Peki sigma modellerini internet harici satın alabileceğim dükkanlar mı istanbulda? Varsa nerelerde var?

Ortalama hız bende de var ama sırf moral bozuyor,sahilde düzde 29-30 km/s civarı gidiyorum ondan sonra duruyorum bir yerde yavaşlayınca hemen düşürüyor ortalamayı ( bakkal,çakkal molları,tuvalet ihtiyaçları vs. )

Geri