Scudo Sports

b'Twin Fit 3 ve 5 kullanıcıları

Rampa aşağı bende 55km/h gördüm. Bir sıkıntı olmadı.

Scudo
Uğur Bey sizde mi fit 5 sahibisiniz ?

Fit 3 bendeki.
Mesajınız üzerine Ali Bey'in sorusunu tekrar okuyunca soruyu Fit 5 için sorduğunu anlamadığımı fark ettim :)

• Beğen
Tepkiler: Osman Atasoy
Slm.lar bende fit5 kullaniyorum f/p Olarak iyi bir urun sadece ayni gun ust uste Iki kez ayni lastik patladi gece haftaki turumda, bu sebeple ic ve dis lastiklerini degistiriyorum. Diger ulkelerin yorumlarinda da lastiklerin kolay patladigini yazmislar bende sansa birakmiyorum dun farkli bir marka patlamaya karsi dayanikli lastik siparis ettim.tabi lastiklerden memnun olanlarda var, gorus meselesi bisey diyemiyorum.

Ben haziranda aldım fit5i. Üzerindeki equinox slik lastiklerin çabuk patlayacağını düşünmüştüm fakat daha hiç patlamadılar :) yol tutuşu da gayet iyi, yağmur altında denemedim. Lastik havası bile çabuk kaçmıyor. Sonuç olarak memnunum.

Hasan Bey, benim lastikte bir kere patladı. Kendi dikkatsizliğim yüzünden mazagaldan geçerken çapraz alamadım. Çarpma sonucu patlama oldu. Doğrudan iç lastiği değiştirdim. Şimdi yanımda hep yedek lastik taşıyorum.

Benimkine Iki Ayri Yerden minik cam parcalari batmisti tabi benimki ekstra sanssizlik Herkes bu durumu yasayacak diye birsey yok. Bende Yedek ic lastik ve yama takimi tasiyorum. Su ana kadar 600 km oldu toplam yaptigim yol genel olarak cok memnunum bisikletimden.sizinki de Hayirli olsun.

• Beğen
Sağolun. F/p den oldukça memnunum. Henüz 200km civarı oldu. Hafifliği ve vites geçişleri oldukça rahat. Tarttım gerçekten belirtildiği gibi 10.5 kg geldi.

Gidon tutma yerlerini sungerli tutacaklar ile degistirince biraz daha iyi his veriyor ve sonradan takilan elcikler Uzun yolda kesinlikle faydali tavsiye ederim. Ayakkabi ve kilitli pedal + perf sagliyor tabi bunlar hep maliyet kullandikca gerekli oldugunu hissediyorsunuz.

Evet doğru söylüyorsunuz. Bende elciklere Bar-end taktım uzun yolda dinlendirici oluyor. Bazen direk drop barlısını alsaydım diyorum...

(link). resim yuklemeyi denedim bilemiyorum oldumu

• Beğen
Bar-end li hali de böyle. Benimde evde baş köşede kıyamıyorum dışarıya koymaya. Nem ve tozdan korunuyor bu şekilde. http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/28/05e377863bf7930b77ad1934eecb2134.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14/12/28/c72b7c49773978202b0e89aa4a6c5f02.jpg

Evet bunlarda yakismis. Bizim gibi bisiklet sevdalisi insanlar basucundan ayirmiyor bisikletlerini.benimki de kapali balkonda aparat ile duvara asili duruyor.her turdan sonra piril piril yapar Asarim.

• Beğen
Cevaplarınız için teşekkürler bu bisikleti alacaktım yorumlardan dolayı vazgeçtim fit 3-5 ikisi için de sormuştum çünkü kadrolar aynı bir sorun varsa iki bisiklette de vardır diyerek

Ali bey selamlar, kadro, vites geçişleri, karbon maşa, yol tutuş, hafiflik, akıcılık ( bence en önemlisi), uygun fiyatlı oluşu, malzeme kalitesi, müşteri memnuniyeti konusunda decathlon un dünyada sayılı firmalardan biri olması bu bisikleti almak için iyi sebepler. Biz memnunuz, şikayetim lastikler ile ilgili idi ve keyfe keder şikayetler bunlar. Yanlış etkilemiş olmayalım sizi. Olay bütçe ile ilgili bir konu birazcık aslında, bütçeniz iyi ise daha iyi markalara girebilirsiniz tabiiki. Saygılar..

Ali Bey Merhaba. Bu bisikleti almadan önce bende çok araştırdım, çok inceledim. Forumda da maalesef bu bisiklet hakkinda pek bilgi bulamadım. Sanırım bu bisiklet sahibi çok kişi forum üyesi değil veya forumda bu konuda yorum yapmıyor. Açıkcası ben yurt dışı yorumlarında hep olumlu şeyler okudum ve Decathlon müşteri memnuniyeti konusunda çok hassas bir firma olduğunu düşündüğüm için tercih ettim. Lastiklerinin ince oluşu sebebiyle olumsuz yorumlar almama rağmen şu ana kadar ki tecrübem ile " neden daha önce yol bisikleti tercih etmemişim" oldu. Kısaca ağırlıklı asfaltta bisiklet biniyorsanız bu fiyata karbon maşa, sora aynakol ve deore vites kolları ile gayet kaliteli bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
700x28 lik lastik takılabiliyor mu
23 ve 25 bana cok ince gelmekte

Evet max. 28 takılabiliyor...

Geri