Scudo Sports

B'twin bisikletleri kadro kulağı talebi "Şikayet"

@denizsmr
Kargo yolda kaybolmuş, tekrar iletişime geçtim yeniden gönderdiler, 1 ayı geçti ikinci işlemin yapılıp gönderilmesiyle.

Scudo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Uzun bir süre, allahtan iş yoğunluğundan pek vaktim yok. Beklemeye devam. Teşekkür ederim bilgi için.

Decathlon dönüş yaptı fakat, ellerinde yok ve ne zaman geleceğide belli değilmiş. Şurda vardır diyebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum,

Unknown-1.jpegUnknown.jpeg

@denizsmr
Malesef ona uygunu Aliexpresste bile bulamadım. Ellerinde 20 tane olduğunu söylüyorlardı o da yalanmış demek ki.

Ne kadar saçma birşey bisikleti satıyorlar kadro kulağı yok.
Erdoğanlar bisiklette bir kadro kulağı mevcut çoğu bisiklete olabiliyor ona bakın isterseniz.

• Beğen
Tepkiler: denizsmr
Kafayı yemek üzereyim, aynı yıla ait (2011) Triban 3 de bu başlıkta bahsedilen, benimde dün tesadüfen edindiğim kadro kulağı kullanılmakta. Fakat aynı kulak benim kadroma uymuyor. Decathlon ürün kodu üzerinden parça sorgusu yaptığı zaman uyumsuz olan kulak gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor, tornacıya falan yaptırmaya kalksak kaça mal olur.

@ARON teşekkür ederim, fiyat biraz yüksek ama başka çare bulamazsam mecbur burdan vericez siparişi

@denizsmr
Sitedeki diğer olasılıklarıda gözden geçirmek gerekiyor. Görselde bazı farklılıklar dikkatimi çekti :(

@denizsmr (link)

• Beğen
Tepkiler: denizsmr
@denizsmr
Hocam çokmuş orda verdiniz mi sipariş?
Decathlondan 20 liraya getirttim ben, burda 80 artı kargo çıkıyor :(

Zaten getirmek zorundalar, size özelden numara yazayım o kadınla konusun. Halkla ilişkiler sorumlusu kendisi

@ARON
siz dedikten sonra fark ettim doğru olan son verdiğiniz linkteki gibi duruyor. Teşekkür ederim.
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
yok daha vermedim, çok iyi olur çünkü mağazadaki yada müşteri hizmetlerinde çalışan arkadaşların imkanları kısıtlı, inisiyatif alamıyorlar pek, o hanımefendi belki çözebilir sorunumuzu. Sizede teşekkür ederim.

bir kadro kulağının beni bu kadar uğraştıracağını hiç beklemezdim.

• Beğen
Tepkiler: ARON
Yedek bir kulak almak istiyorum dursun hazırda ne olur ne olmaz diye @ahmet Bilge Kaan Akın sizin son durum nedir acaba? Konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
@Atas
Ben aldım kadro kulağı 2 tane, duruyor Ankara'da evde. Bisikletimi satmıştım, lazım olan arkadaş varsa ücreti akabinde gönderebilirim.

Decathlon olumsuz dönüş yapmış bazı kişilere. Benim duyduğum kadarıyla da yedek parçayı elden satma zorunlulukları yokmuş zaten. Enteresan işler, şansıma almış gibi bir şey oldum.

Bana yapilan son geridonus bu sekilde , daha sonrasinda cevap alan var midir aramizda?
d8a8f638a555e547f34cb7533c911e8a.jpg

@furkanbr
Ben de merak ettim, bana gönderdiler her yere mesaj gönderdikten sonra ama diğer arkadaşlara nasıl dönüşler yapıldı bilmiyorum.

Geri