Scudo Sports

B'twin bisikletleri kadro kulağı talebi "Şikayet"

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle şu aletlerden birini kullanan arkadaşlara sesleniyorum:

Fitness 3
Facet 3
Facet 5
Facet 7
Facet 9
Triban 3
Triban 5
Triban 500
Triban 520
Triban 540
Alur 700
Fit 3
Fit 7
Fit 300
Fit 500
Mach 700
Mach 720
Mach 740
Ultra 700
Ultra 720
Ultra 740
Ultra 900
Ultra 920
Ultra 940

Hepsinin kadro kulağı aynı olup, Decathlon'un Uk sitesinde satışı olmaktadır. Linki burada (link)
Ancak Türkiye'de satışı olmamakla birlikte, ellerinde sadece 14 tane olduğunu öğrendim bugün. Yüzlerce satılan bisiklet için sadece 14 tane kadro kulağı! Satışı yapılmamasının yanı sıra, sadece teknik atolyede bu ürünler. Yani herhangi bir Decathlon'a gittiğinizde öncelikle bisikletinizi götürüp, sorunu söyleyip sonrasında talep oluşturabiliyorsunuz. Yedekte bulunsun derseniz malesef satılmıyor ki benim bulunduğum şehirde Decathlon mağazası bile yok.
135971 dosyayı görüntüle

Şimdi sizlerden istediğim şey bu ürünlerden herhangi birisini kullanan arkadaşlar, Decathlon müşteri hizmetlerine, facebook ve twitter sayfalarına mesaj atıp kadro kulağı talep etmeniz. Böylelikle satışını ve yedek parçasını temin etmek zorunda kalacaklar. İhtiyacınız olduğunda uğraşmadan temin edebileceksiniz. Bu parçayı temin etmek zorunda olduğunu firmalara hatırlatacaksınız. Umarım hepiniz gönderirsiniz de bu soruna kısa zamanda bir çözüm bulunur.

Ekleme: Arkadaşlar hazır metin yazdım, oradaki Alur700 modelini istediğiniz/ kullandığınız model ile değiştirerek belirttiğim adreslere hızlı bir şekilde gönderebilirsiniz.

"Merhaba.
Ben Alur700 yol bisikletinizi uzun süredir kullanmaktayım. Bisikletin kadrosunun en önemli parçalarından birisi olan "kadro kulağı" parçasını şehrimde Decathlon mağazası olmadığından dolayı temin edemiyorum. Şehrimde Decathlon mağazası olsa dahi temin etmem için öncelikle gittiğim mağazanın temin etmesini beklemem gerekiyor, onun haricinde mağazanızdan yetkili kişiyle yaptığım konuşmada bu parçadan atolyenizde yalnızca 14 tane olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Uzun turlara çıkan birisinin yanından ayırmaması gereken bir parça olmakla beraber, her bisiklette bu parça farklılık göstermektedir. Yani sizden başka hiçbir yerden temin edemiyorum.
Ayrıca Decathlon'un UK sitesinde 8139657 referans koduyla satışa sunulmuş olan bu parça, Btwin'in 24 modeline uyumlu olup, Türkiye'de satılan 9 modelli de içermektedir. Yani bu 9 modelin de sahipleri yedek parça sıkıntısı çekmektedir/çekeceklerdir.
Bisikleti satan firma olarak yedek parça temininin yapılmasının yasal yükümlülüğü altında olduğunuzu da hatırlatmak isterim. Bu ürünün internet mağazanızdan ivedilikle satışa çıkarmanızı talep ediyorum. "

Gönderilecek yerler:
Facebook'ta yorum olarak kopyala yapıştır yapabilirsiniz
(link)

Twitter'dan parça parça olmak üzere veya dm yoluyla gönderebilirsiniz
(link)

Kendi sitelerinden mesajı kopyala yapıştır yaparak ulaşabilirsiniz
(link)

Aynı şekilde bu mail adresine de mesaj atabilirsiniz
musterihizmetleri@decathlon.com

Hepsini yaparsanız daha güzel olur elbette. Mesaj da hazır, sadece bisikletin modelini değiştirmek kalıyor sizlere. Teşekkürler yardımlarınız için.

"Birlikten kuvvet doğar"

Scudo
Mail atıp parçayı istedim :harika: Yollarlarsa kara borsa yaparım artık :D

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
Aslinda bu parca oyle aham saham bir sey degil tornacida yapilamaz mi? Tornaci 1 tane icin ugrasmaz belki ama ihtiyaci olan arkadaslar aramizdan bir arakadasi bu is icin secsi o 5-10 tane yaptirip kargolasin bence.

@aytacaltay
Hocam tornacinin ugrasacagini sanmiyorum.
Zaten satmak zorunda Decathlon, satsin da ihtiyac oldukca cekeriz :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Bisikletim decatlon'un sattığı bir model değil ama ben destek vereceğim..
Ama biraz daha organize bir mesaj yazsak daha mı iyi olur..
Mesela hazır bir eposta metni, twitter sayfası linki, facebook linki, müşteri hizmetleri telefonu yada irtibat sayfası linki gibi..

Kolay gelsin

@Decsan
Haklısınız hocam, halledip konuya ekleyecegim. Tesekkurler öneriniz icin :)

Ekleme: Arkadaşlar hazır metin yazdım, oradaki Alur700 modelini istediğiniz/ kullandığınız model ile değiştirerek belirttiğim adreslere hızlı bir şekilde gönderebilirsiniz.

"Merhaba.
Ben Alur700 yol bisikletinizi uzun süredir kullanmaktayım. Bisikletin kadrosunun en önemli parçalarından birisi olan "kadro kulağı" parçasını şehrimde Decathlon mağazası olmadığından dolayı temin edemiyorum. Şehrimde Decathlon mağazası olsa dahi temin etmem için öncelikle gittiğim mağazanın temin etmesini beklemem gerekiyor, onun haricinde mağazanızdan yetkili kişiyle yaptığım konuşmada bu parçadan atolyenizde yalnızca 14 tane olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Uzun turlara çıkan birisinin yanından ayırmaması gereken bir parça olmakla beraber, her bisiklette bu parça farklılık göstermektedir. Yani sizden başka hiçbir yerden temin edemiyorum.
Ayrıca Decathlon'un UK sitesinde 8139657 referans koduyla satışa sunulmuş olan bu parça, Btwin'in 24 modeline uyumlu olup, Türkiye'de satılan 9 modelli de içermektedir. Yani bu 9 modelin de sahipleri yedek parça sıkıntısı çekmektedir/çekeceklerdir.
Bisikleti satan firma olarak yedek parça temininin yapılmasının yasal yükümlülüğü altında olduğunuzu da hatırlatmak isterim. Bu ürünün internet mağazanızdan ivedilikle satışa çıkarmanızı talep ediyorum. "

Gönderilecek yerler:
Facebook'ta yorum olarak kopyala yapıştır yapabilirsiniz
(link)

Twitter'dan parça parça olmak üzere veya dm yoluyla gönderebilirsiniz
(link)

Kendi sitelerinden mesajı kopyala yapıştır yaparak ulaşabilirsiniz
(link)

Aynı şekilde bu mail adresine de mesaj atabilirsiniz
musterihizmetleri@decathlon.com

Hepsini yaparsanız daha güzel olur elbette. Mesaj da hazır, sadece bisikletin modelini değiştirmek kalıyor sizlere. Teşekkürler yardımlarınız için.

"Birlikten kuvvet doğar"

@suat akman
Hocam şekil olarak benzeyenler var da, birebir aynısı mı olması gerekiyor onu bilmiyorum. Bunun sağ üst köşesinde kabarıklık var mesela, en benzeyeninin sağ tarafı kabarık. Tam oturmayabilir gibime geliyor.

@suat akman Aşşağısında yazmış Aslı bisiklet şu şekilde

Kadro kulakları her zaman kadrodan önce zarar görür ya da kırılır. Bu sayede kadronuza zarar gelmesini önler.
Değiştirmeden önce lütfen fotoğraftan kontrol edin ve birebir aynı olduğundan emin olun, aksi takdirde bisikletinize uymayacaktır.

@Decsan Teşekkürler hocam :)

Demin müşteri ilişkilerinden mesaj geldi, 40 liraya iki kadro kulağı gönderecekler bana :D
Teşekkürler yardımcı olan herkese, ancak yine de mesaj atın-atmaya devam edin. Çünkü size de lazım olacak. En azından bir tane elinizde bulunsun derim.

Triban 520'yle, Carraro CR052 arasında gidip geliyom hangisini alsam diye. Kadro kulağı işi beni de düşündürüyor. UK sitesinden sipariş verebilsek o da yok. DecathlonTR yedek parça konusunda ciddi sıkıntılı.

@Soykan U.
Hocam herkes mesaj atarsa sorun çözülecek, her triban kullanan mesaj atsa, bir tane kulak temin ettirse illa ki farkedip nete koyacaklar. Ben olsam cr052 alırdım da performans kasmak için, yok gezmek ve tur içinse 520 daha mantıklı.

@h.kozan
Sağolun hocam, böyle böyle farkettireceğiz temin etmeleri gerektiğini :)

Arkadaşlar adamlar farkına varıyor böyle böyle. Akşam mesaj attı müşteri ilişkilerinden bir hanım. Konuştuk, parayı havale yapmam durumunda kulağı bana yollayacaklar. Ancak bu sorunun çözüldüğü anlamına gelmiyor.
Size de lazım olacaktır bu ürün, ilerde hiçbirimizin sorun yaşamaması için 2 dakikanızı ayırıp mesaj çekerseniz güzel olur. Bu parçayı başka bir yerde bulup, temin edemeyeceğiz malesef.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN ben de triban kullanıcısı olarak mesaj gönderdim. Umarım şikayetlerimiz fark yaratır.

Konuyu güncelleyeyim de görmeyen arkadaşlar görsün, mesaj yazamayan arkadaşlar mesaj yazsın :D

Kulaklar gelince resim atarım :D

Triban 520 sahibiyim Tüketici haklari gereği üretilen bir ürünün yedek parcasi olmak zorunda ve temin edilmedigi durumlarda ürün ayipli-kusurlu sayiliyor ve ürün yenisiyle degistiriliyor.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN kulaklar ne kadar sürede geldi acaba. Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum mail attım bakalım ne zaman dönüş olcak.

Geri