Scudo Sports

Btwin Bisiklet Kıyafetleri

@Tolga Çelebi
Gecen arkadasa bisiklet kiraladik baktim orada inceledim jelli kılıfı baya ici dolguluydu rahat gibiydi ama takinca is gorur mu bilmem acikcasi 25 liradyi hatta yada dedim gibi seleden dolayi sonucta sele italianin en alt seviyesi x1 :)

Samsung S2 Telefonumdan Gönderildi.

Scudo
Jelli sele kilifini tayta dikin olsun bitsin selede kayma yapiyor sagdan soldan toplayip duruyon. Olmuyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Berke
Tayt alınca ona gerek kalmıyor zaten. :D

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Üst tişörtlerin mavi ve siyah renklisini aldım. ikisi de çok güzel ve kaliteli. renkleri çok canlı. henüz yıkamadım. yıkayınca ne olur bilemem.

• Beğen
Beyaz renk tişört aldım sürekli kirleniyor. alacaksan mavi veya siyah olanından alın

• Beğen
Gri tişörtü var bende. Arkadan fermuarlı. Hoş görüntüsü var ve hafif. Tavsiye ederim.

• Beğen
Teşekkürler geçen hafta gidemedim pazar günü alacağım hepsini hepsini siyah renk almayı düşünüyorum dediğiniz gibi beyaz çabucak kirleniyor.

yazın siyah renk sıkıcı olabilir. farklı renklere yönelmeni tavsiye ederim.

• Beğen
Evet biraz geç oldu ama bugün bahsettiğim ürünleri aldım yarın bir kaç satır yorum yazarız. :)

@Berke Kazankaya
taytı hangisinden aldın Berke ? şortun altına giyilen 700 modelinden düşünüyorum bende.

@erphan

Linkte gösterdiğimi aldım abi.

Şortun altına giyilen ve jelli olan tayt en iyisi. Ben aldım. Şortun altına giyiyorum. Sadece tayt tuhaf görünüyor. İndirimdeyken almıştım. Şimdi indirimde mi bilmiyorum.

Geri