Scudo Sports

İnceleme B'twin Alur 700 Yol Bisikleti

L beden birtane var yasadigim sehirde ama su anda tatildeyim geri dondugumde bakmayi dusunuyorum

Scudo
@Zen.eren hocam 1.90 boy ile L beden sıkıntı yaratmadı büyük bi kadrosu var bilginiz olsun

Çorlu şubesinde benim iade ettiğim alur 700 duruyordu değişimden gelen dışında ya da başkasının olabilir :D

@oguzhan39 Çorluya sevkıyatları salı ve cuma günleri oluyor arayıp bi sorun isterseniz

L buyuk gelir biliyorum kadro geometrisinide cok sikinti cikarirmi diye dusundum gerekde kalmadi M ve L tukendi :D

@HakanMaktav siteden çektim ben :D bisiklet gelsin vites ve diğer ayarları kendim yaparım.daha sonra çorlu şubesine gidip adam akıllı orda anlayan varsa baktırırım baktım üniversiteliler var geri dönerim :D

@Zen.eren sistem bozulana kadar yani dün bozuldu 4taneydi L bedenler birini post atan arkadaşlardan biri attı ben aldıktan sonra stok bitmiş dedi daha sonra site düzelince ben aldım kaldı sana 2tane :D ellerinde 2tane L var ama açmıyolar aynı durum m içinde geçerlidir.ellerinde m var ama açmıyolar.Benim görüşüm bu çünkü çok sık takip ediyorum sabahta 1tane m kadro vardı post atmıştım buraya ssli :D

@HakanMaktav siz niye iade ettiniz? hasarlı kargo taşıması yüzünden mi?

edit: hazır inceleme konusu alanlarda ekipman arıycak :D şuraya bi post atalım herkes yardımcı olsun :D Ben tur bisikletinden geçtim yola bu nedenle

zincir yağı, pompa ve km saati bakıyorum. Toz tutmayan yağlar varmış kullanan varmı?

Large şimdi stoka girdi koşun alcaklar alsın hemen

en az 5 kişiye aldırcam bu bisikleti :D forumda

@Zen.eren hocam kaç yaşındaydınız ? aynn uzamaya devam etçeksiniz large alın ama max 2 cm falan uzucaksanız medium tam olur.1.80 olurum diyorsanız large alın derim.

@zubeyr gun zaten 2tane var :D alan yazsında olurda gerçekten biter alacaklar boşuna beklemesin :D

@Zen.eren m kadro 1 adet
Screenshot_2016-07-08-09-09-53.png

Su anda saka gibi bir durumdayim kredi kartim bloke yemis.Asgarisini odedigim icin kpatmislar.Gidip 2000₺ daha yukleyip actiracam ama yetisirmi bilmiyorum

Arkadaslar sistem coktan kapandi bence 2adetten az yani 1 adet gozukuyorsa bilinki alamazsiniz.6 defa M stoga geldiginde almaya calistim kart bilgilerini girerken hata verip stok tukendi yazdi.Kisacasi bosuna ugrasmayin yeni stoklarin gelmesini bekleyin.

@Zen.eren L kadroyu çekene kadar bende uğraştım öyle :D ben cektim utanmadan 2tane stok açtılar :D

@HakanMaktav kendin yaparım daha iyi olur :D kışları ne güzel adam akıllı bilenler var :D (bende üniliyim ona bişey demiyorum benimle aynı bilgiye tecrübeye sahip birine götürmektense kendin yaparım diye düşünüyorum o yüzden)

186 boyundayım l beden oldu. size chart ı 177 180 arası m, 181 185 arası l gibi olur diorm

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Yazman
@Wasabie L kadro çektik bakalım hocam 11inde verilcek kargoya beklemedeyiz :D

@oguzhan39 tel edip sorsanıza :D geldi mi diye eminim gelmiştir bugun sevkıyat var

@Zen.eren hocam m kadro stokta 1 tane var bilgine

http://image.prntscr.com/image/77576489b5bb4a728edcd8fda5b03a6e.jpeg

@HakanMaktav sitede satın alırken en erken kargo 11i yazıyordu. daha önce mi kargoya vericekler anlamadım?

@oguzhan39 hocam kargo derken sevkıyat aracı ayrı mağazaya teslim istediğiniz için kendi aracları ile geliyor

Kargo firması ile değil

@HakanMaktav ben kargo firmasıyla istedim :D bulunduğum şehirde decathlon yok :D

Geri