Scudo Sports

İnceleme B'twin Alur 700 Yol Bisikleti

@zubeyr gun

decathlonu aradım dedim bu stok olayı niye böyle sistemsel hatalar yüzünden +1 ya da stok yok'a düştüğünü söyledi dedim bana başkasının iade ürünü gelmesin.yok dedi zaten bayram nedeniyle iadeler alınmıyor.tamam teşekkürler iyi bayramlar dedim kapadım.şuan bi rahatladım bakalım gelicek mi acaba :D

150tllik yazlık güzel gibi duruyor ama dün decathlodn 200liralık olan denedim hiç rahat gelmedi ayağıma olmasına rağmen gidip hepsine ayağını sok dene netten al :D çünkü rahat kavramı kişiden kişiye değişiyor.Bide mtb seçmişin mtbler 2civili oluyor yol kalleri 3civili.Mtb yolda kullanılır mı bilmem ama :D

Scudo
Farketmemişim güzel gözüküyordu neyse bisikleti teslim alırken hepsini bisikletin yanında denerim artık.sizin durum noldu alırsanız yazında merak ettim valla şimdi :D

@zubeyr gun sipariş onlaylandı dendi 11inde ptesi kargoya verilir en erken bakalım bekliyoruz :)

Ben bayaği sabirsiz biriyimde acaba magzada teslm kac gune gelir dun soyledim

@zubeyr gun mağaza teslim kargodan 1gün sonra oluyordu sanırım. Normal sipariş geçerken denedim 11inde kargo 12sinde şubede hazır hazır yazıyor tabi depo-mağaza yakınlık durumuyla alakalı ben çorluyu seçtim o yüzden öyle çıkmış olabilir

@cenkildas teşekkürler bakalım bekliyoruz.Tur ekipmanlarını satıyorum.Yol için pompa alıcam sizde var mı ne kullanıyorsunuz?

Not: Alacaklar olanlar stokta yakaladıkları an sepete alıp ödeme ekranına alsın gidip parayı yatırıp kartlarına öyle ceksin cünkü sistem kapatıyor.Başkasının aldığı yok :D

@oguzhan39 ben aliexpresten aldım decathlondaki küçük pompalar gibi ama olası birşey de benzinliğe giderim heralde küçücük pompayla uzun sürer.

@cenkildas tabi benzinlik kesim çözüm ama tur esnasında patlarsa benzinliğe kadar şişirmek için düzgün bişey lazım :D

Arada bir +1 stok gozukuyor bunun sebebi yeni bisikletlerin gelmesimi yoksa yanlismi gozukuyor.

@Zen.eren decathlonu aradım bakın sürekli stok bitiyor +1 oluyor neden diye dedim. Sistemsel sorunlar dediler.
-başkasının iadesinin bana göndermeyin dedim. Yok zaten bayramdayız iadeler bile gerçekleşmiyor dedi.
Yani decathlon kendi oynuyor :D Hani bilet satan abiler olur ya abi son bilet bak :D bitiyor der onun gibi birşey

Ama yakalarsam +1 alirsam ne olacak ?@oguzhan39

@Zen.eren ben yakaladım bugün 14:47de aldım sipariş onaylandı dedi bekliyoruz. :D

• Beğen
Tepkiler: Zen.eren
Neden gosterip geri kapatiyorlar anlamiyorum ayar oldum gunlerdir stok gelsin diye telefon basinda bekliyorum

@Zen.eren gece 10-11-12 de öglen 11-12-13-14 aralığında yakayabiliriz :D size hangi beden lazım forumda durursanız mesaj atarım stok geldi diye

@oguzhan39 M bekliyorumda bende heran basindayim 3dk once yine geldi gitti geldiginde aliyorum kart bilgisi girerken dusuyor kafayi yemek uzereyim aradim musteri temsilcisi bir sorun var o sitede ancak bayramdan once duzelmez diyor bu gidisle kafam aticak gidicem ultra700 alicam.

Simdide 2 adet L gosteriyor allah allaah :acpsnr:

@Zen.eren var ya şuan stok 2 görünce sövdüm kaç saat bekledim başında :D +1 olur olmaz aldım bakalım M'de öyle olur

@oguzhan39 insallah.2adet kaldi oyle m ortaliklarda yok

L mi alsam diye dusunmeye basladim 1.75 civarlari boyum L cokmu buyuk gelirki

@Zen.eren hocam bi decathlon mağazasına yakınsan teşhir ürünleri orda bi dene :D ama büyük gelebilir postun başlarında sizinle aynı boyda olup m kullananlar vardı sanırım.

Geri