Scudo Sports

Bsiletçinin telefonu budur..!

bülent samsunlu

Forum Demirbaşı
Tepki
695
İsim
Bülent SAMSUNLU
Başlangıç
1993—94
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Sony xperia z özellikleriyle tam bisikletçi telefonu olmaya aday..%100 su geçirmez,kırılmaz çizilmez cam,toz geçirmez,ses kallitesi çok yüksek,full hd fotoğraf ve full hd video,dört çekirdekli 1.5 ghz işlemci...daha ne olsun,mart ayında türkiyede,biraz pahalı ama telefon almaya niyetli olanlar bu videoyu mutlaka izlesinler..başlıktaki hatadan dolayı kusura bakmayın.
(link)

Scudo
Bülent hocam güzel konu olmuş :) Ben Xperia Sola aldım, telefondan memnunum fakat bu telefondan haberim olsa kesinlikle bunu alırdım sanırım. Bisiklet üzerinde çok avantajlı. Bu arada satış fiyatını bilmiyorum ama biraz pahalı sanırım. Geçenlerde bir arkadaşımda Xperia Go aldı, onunda su geçirmeme tarzında özellikleri var. Hatta hepsiburada'da şuanda indirimde 800 TL civarı bir fiyata satılıyor. Daha uygun fiyatlı olarak alternatif olabilir.

• Beğen
Tepkiler: bülent samsunlu
Xperia Go almayı düşünüyordum ekran çözünürlüğü kafamdaki soru işaretiydi sonra xperia z nin çıkacağını duyunca beklemeye karar verdim fahiş bir fiyata çıkmazsa kendime bir güzellik yapmayı düşünüyorum :)

Bu arada xperia go nun test videosu hayli ilgi çekici, xperia z den aynı sağlamlığı beklemiyorum ama su geçirmez olması benim için kafi

Çok hoş bir alete benziyor. Ancak biraz geç çıkacak gibi. Bu aralar çıkmasını bekliyordum ben.

Kısıtlılık yönünden iphone'dan bıktım. 3gs kullanıyorum ve iOS6'dan sonra kağnı gibi yavaşladı. Geriye dönüşü de yok malesef. Hem geriye dönsek program yükleyemiyoruz. Bundan dolayı bir sonraki telefonum android tabanlı olacak kesinlikle.

Xperia Z'nin 2000 TL ile satışa sunulması bekleniyor yanılmıyorsam.

300 tl ön ödemli kampanyası şu anda mevcut. 1999 tl olması bekleniyor.
1700 civarları piyasa girerse satışı çok fazla olur deniyor.

300 tl ön ödemli kampanyası şu anda mevcut. 1999 tl olması bekleniyor.
1700 civarları piyasa girerse satışı çok fazla olur deniyor.

Detayları aşağıdaki videoda yer alan Stamina Modu'nda kullanıcılar, 3G-4G, Bluetooth, WiFi gibi donanımsal özelliklere ek olarak Gmail gibi servisleri devre dışı bırakabiliyorlar. Teknolojinin güzel olan yanı ise kullanıcı Xperia Z'nin ekranını açtığı an itibariyle kapalı olan tüm bu fonksiyonların o saniyede işlerlik kazanması. Sony'nin gelecekte piyasaya süreceği tüm telefonlarında olması beklenen bu özellik, sağladığı katkı itibariyle oldukça dikkat çekici. Sony Xperia Z'nin yazılım tabanlı en büyük yeniliği Stamina Modu olarak gösterilen ve daha önce bir benzeri Sony'nin üst seviye VAIO Z dizüstü bilgisayarlarında da kullanılan güç yönetim fonksiyonu. Peki bu özellik Xperia Z'de tam olarak nasıl çalışıyor ve ne fayda sağlıyor. Kullanıcılar bu modu aktif hale getirerek, ekran kapalıyken yani akıllı telefon pasif durumdayken cihazın bazı özelliklerini ve bazı yazılım servislerini devre dışı bırakarak bekleme durumunda 4 kata kadar daha uzun pil ömrü süresi elde edebiliyorlar.

Batarya için çok negatif yorumlar yapılmış. Bekleyip göreceğiz.

Çok hoş bir alete benziyor. Ancak biraz geç çıkacak gibi. Bu aralar çıkmasını bekliyordum ben.

Kısıtlılık yönünden iphone'dan bıktım. 3gs kullanıyorum ve iOS6'dan sonra kağnı gibi yavaşladı. Geriye dönüşü de yok malesef. Hem geriye dönsek program yükleyemiyoruz. Bundan dolayı bir sonraki telefonum android tabanlı olacak kesinlikle.

4 yıl geçti 3gs ten sonra yeni nesil alın bir 4 yıl daha kullanın derim
:D

Geçenlerde telefon almaya niyetlenip araştırma yaparken karşılaştığım ve aşık olduğum, beni piyasadaki amiral gemilerden soğutan telefon. Kesinlikle çok iyi. Hemen siparişimi verdim. :winkenlux

Bu arada eğer imkanınız varsa yurtdışından almanızı tavsiye ederim. Almanya'da 630 Euro fiyatı..

@emre gülaydın

ıphone alacağıma bunu alarım on kat daha iyi o kadar param olursa alırım çok hoşuma gitti su geçirmemesi kamera süper özellikler çok iyi :D

@Sumani GÜZEL
Note 2 çok büyük bir telefon, bisiklette hele ki yazın neremizde taşıyacağız?
Evet güzel telefon çok hızlı ve bir dolu özelliği var ama bence bisiklet üzerinde kullanıma pek uygun değil.
Aynı şey xperia z için de geçerli.

• Beğen
Tepkiler: Tamer KAMIŞLI
@Eser Sevinç

Abi bu durumda bisiklet için en uygun telefon Go sanırım.

bu aletlere bu kadar para vermek doğrumu bunu da tartışsanız iyi olur bence

@Tamer KAMIŞLI
Go ya bakınca da o özelliklere bu fiyat pahalı kaçıyor tek artısı su geçirmez oluşu ve darbelere dayanıklılığı ki aslında videolardaki kadar dayanıklı olmadığından bahsediliyor.
Neresinden bakarsan bak mükemmeli bulmak çok zor telefon işinde. İlla ki bir şeylerini eksik yapıyorlar. Telefon sektörünün satış stratejisi bu sanırım.

@Emre Akcan
Oyun oynamak için alınacaksa tabi ki gereksiz ama artık bir çok şey mobil üzerinden hallediliyor ve iyi bir telefon büyük kolaylık sağlıyor.
Kendi kullanım alanımı düşününce evet bu aletlere bu kadar para vermek doğru diyorum.

@Eser Sevinç

Kişiler nasıl kullancaklarına kendi ilgi alanlarına göre karar verirler. Ben çok fazla oyun oynamıyorum ama bazen oyunlar hayat kurtarabiliyor. Geçenlerde uçakta yanıma 9-10 yaşlarında iki çocuk denk düşmüş. Babaları arka sırada. İkisinin elinde de birer tablet. Uçuş boyunca sürekli oyun oynadılar. O tabletler olmasaydı uçuş o kadar rahat geçmezdi. Vızırdarlar, yüksek sesle konuşurlar, kavga ederler, bazen ağlarlar. Hiçbiri olmadı. Tabletlere şükrettim. Burada tabletle akıllı telefonu aynı cihaz olarak değerlendirdim.

Sony herşeyini ericssona borçlu cepde bir yerlere geldiyse bunda en büyük katkıyı ericsondan gördü özellikle bütün sonyericsson p- serilerini kullanan biri olarak çok memnundum ama xperia serileri özellikle bu telefon o koca ekranı ve süper çözünürlüğüne rağmen pil konusunda sınıfda kalıyor 2300 amperlik pil ayıptır ya uzun yola gidince hiçmi,resim,video,internet ve diğer şeyleri yapmayacağız yada gps kullanmayacağız e bide üstüne konuşacaksın eee gün bitmeden pil bitti benim bence bu firmalar çıkarıyorlar telefon ,telefon üstüne ama pil konusunda sıfırlar madem yaptın koca ekran eee onu besleyecek pilde koy yapsalar şöyle 5000-6000 amperlik pil offff gelde kullanma.full kullanımda en az 2 gün gidiyorsa o pil işte o telefon alınır.

Özellikle büyük telefon sevenlere ( ki bunlardan biri benim) eğer bulabilirseniz alın ericsson r 250 pro mtb kullanıcıları ve kamp yapanlar için ideal www.sahibinden.com'da var başka yerlerdede vardır alın tank gibi telefon size.bu çok büyük dersenizde ericsson r 310 var pusulası özel kancalı takacağı zamanında vardı bunlardan bende gene temiz bulsam alırdım.

Geri