Scudo Sports

İnceleme Bryton Rider20 GPS

Bir bilgi de ben vereyim garminin gidon montaj aparatları(aşağıda linktekine benzer) bryton modelleri ile de uyumlu.
(link)
Ben şundan aldım
(link)

Scudo
@OnurA

Aliexpress'te fiyat tuzluymuş. Ebay'de 12 dolar: (link)

Merhaba benim sorum olacak.Bryton da Garmin 200 deki gibi bilgisayardan rota atip onu takip edebiliyor muyuz acaba? Hicbir resimde göstermemisler.

@Ekrem Yılmaztürk

(link)
şuradan rider 20 siparişi vericem, vermeden önce yine de sorayım decathlondaki şu zımbırtıyla uyumsuzluk sorunu yaşar mı ?
(link)

@Sinan Çakır Başka firmanın sensörü ile denemedim,alıntı yaptığınız bana verdikleri cevaba göre çalışması gerekiyor :rolleyes:

@Ekrem Yılmaztürk
siparişi verdim gelsin bakalım buralardan HRM buluruz heralde :)

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
@Olgu Erhan
12 günde elime ulaştı, kullanıyorum

@Sinan Çakır
Teşekkürler. Normal PTT ile yolluyorlar sanırım. Almanya değil mi çıkış yeri.

Almanyadan Türkiye'ye kadar alman dhl kargosu getiriyor sonra ptt alıyor

@Sinan Çakır bey merhaba fiyat olarak ne kadara aldınız birde üründen memnun musunuz ? Kargo dahil size ne kadara mal oldu toplamda ?

@Atilla Gobel
191 tl paypal ile aldım 1 saat önce bende.

@Atilla Gobel
Ben beyaz olanını aldım siyah ile arasında 4€ fark var, sanırım 38 € ya almıştım şuanda 42€ beyazının fiyatı
(link)
Kargo standart 20€ onun için başka birşeyler de alacaksanız pakete ekleyin kargo fiyati değişmiyor. Üründen genel olarak memnunum tek kötü yanı ekranda 3 değer gösteriyor, bunları şu şuraya gelsin şeklinde ayar yapılmıyor. Turda scroll özelliğini açıp tarama modunda kullanmak gerekiyor bütün herşeyi sırayla görmek için

@Sinan Çakır

Hız bilgilerini uydudan alıyor peki bisikletin lastiklerine neden takılıyor parçalar acaba ? Yada takılıyormu pek göremedim youtube videolarında.

Ayrıca gps verilerini bilgisayara attıktan sonra bunun bi üst versionu olan 40 modeliyle arasında pek bir fark yok sanırım ?

20 € kargoda ne kadar çok arkadaş :( aliexpress sitesinde bu ürünü bulamamak çok can sıkıcı. Genelde orada hep kargolar ücretsiz oluyordu.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/06/5351ea06a36d3eabcd37b29873782ef2.jpg

Belki benim şansımdandır ben nabız bantından yana problem yaşamaya başladım. Doğru ölçüm alamıyorum şu anda. Arka pi kapağının da dişlisini kırdım zaten takıp çıkarırken sizler dikkatli olun :harika:

Geri