Scudo Sports

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
@Another Day in Paradise
Evet çalıştırabilirsiniz powermetreyide gösteriyor.

Scudo
bike24ten gps bisiklet bilgisayarı sipariş ettim. 78 euro oldugu için vergi de ödeyeceğim.

sitede hesap oluştururken sorulmadığı için tc kimlik no girmedim dolayısıyla böyle bir bilgi gönderide bulunmuyor.

tr ye girişte ve gümrük işlerinde bir sıkıntı yaşar mıyım?

@Another Day in Paradise
Sıkıntı olacağını sanmıyorum, yeni mevzuatta değişiklik yoksa aynı siteden birkaç yıl önce ve başka sitelerden vergisini ödeyerek bir sürü ürün almışlığım var, hiçbirisinde de tc kimlik no girmemiştim.

@ugkartal

merhaba bryton rider 330 aldım ve aynı sorunu yaşıyorum -1 geriden geliyor ne yapabilirim?

@Another Day in Paradise

bana mail adresi verebilirseniz gönderilen dosyaları sizinle paylaşabilirim.... ama rider 330 için geçerli olurmu bilmiyorum... birde yeni bir yazılım güncellemesi geldi. bu güncellemeyi yapınca saat sorunu yeniden başlıyor. tekrar firmaya mail gönderdim fakat bir dönüş olmadı.. bu sorun kalıcı olarak nasıl çözülür bir yöntem bulamadım

@ugkartal

brytonla irtibata geçtim.saat için bir dosya attılar sorun çözüldü.bryton active e dosya atamıyordum onun içinde bir dosya attılar wifi yazılımında sıkıntı vardı sorun çözüldü.şu an cihazın pusulasını kalibre edemiyorum o ekranı açtığımda donuyor ve ancak restartla açılıyor.diğer tüm özellikler iyi çalışıyor memnunum.

güncellemeden sonra eğer saat bozulduysa cihazın gps e bağlanmasını bir deneyin. gps fixlendikten sonra saat sorunu devam ediyorsa attıkları dosyaları tekrar cihaza atıp güncellemesini sağlamak gerekir tahminimce.

@Another Day in Paradise

güncelleme sonrasında gps i algıladıktan sonra saat bakıyorum yine doğru göstermiyor.. daha önce gönderdikleri dosyalarla update yaptığımda saat tekrar düzeliyor. fakat fit dosyalarını brytonun kendi uygulamasına attığımda güncelleme olduğu hatasını veriyor... neden böyle bir soruna kalıcı çözüm üretmiyorlar anlam veremedim...

Yurtdışında kış saati uygulaması yüzünden olmasın şuan biz yaz saatine göre gittigimiz için 1 saat geriden geliyor sanırım.

merhaba
ride 310 kullaniyorum sürüşü app den bluetooth baglantısi ile atıyor upload yazdıktan sonra strava baglantısi açik olmasına rağmen kayıt stravada görünmuyor
herzaman olmuyor 10 kayittan 1 tanesinde sorun yaşıyorum sürüşü tekrar telefonla kaydetme seçeneği yok bu sorunu yaşayan varmı tekrar yükleyebilirmiyim birçare lütfen

@Özlenkara
Telefonun Huawei ise bu sorunu yapıyor nedeni ise kayıt ettiği sürüşlerin km si az olanı yüklemiyor 15 km olan sürüşlerde sorun yaşadım yüklemede 40 ve üstü sürüşlerde sorun yok yazılımsal bir sorun sanırım zaten brytonun android uygulamasının yeni vesiyonu çıktı Bryton Active diye onu yükleyip devam edicez.Kayıt etmeyen sürüşleride ben bilgisayara takıp stravaya atıyorum.

@saintco
samsung s5 kullanıyorum
app yeni güncellemelerden sonrada %100 upload yapiyor fakat aynı sürüş 3 4 defa yüklemeden sonra strava ya atıyor
tesekkürler yinede yorum icin

@Özlenkara
dün benzer bir sorunu bryon rider 330 cihazda yaşadım.

5 saat sürüşümü wifi ile sync etmek istediğimde bryton active attı ama stravaya atmadı.

manuel olarak .fit dosyasını ben ekledim.

denemek için bi kaç 10 15 sn yelik sürüş açarak wifi sync ettim onlar stravaya yüklendi.

bryton rider 310 cihazım var. nabız sensörü çalışmıyor. yerine başka marka kullanmak mümkün mü? mümkünse marka tavsiyesi alabilir miyim.
bir de kadans sensörünün pedala bağlı olan parçası düşmüş. bu sorunu nasıl çözebilirim?

@Mehmet Şiren
Kadans sensörünün parçası derken neyi kastettiniz plastık yastıgımı demek istediniz??? nabız sensörünü nasıl çalıştırıyorsunuz??

pedala takılan küçük bir parça . pedal döndükçe sensöre sinyal yolluyor sanırım

nabız sensörünü nasıl çalıştırıyoraunuz sorusunu anlamadım ama gps ile sanırım

@Mehmet Şiren
Nabız sensörünün arka tarafı bedenine degen kısmını parmagınla ıslatıcaksın o plastik bölgeyi o zaman çalışır
Kadans sensörü düştüyse yenisini alıcaksın yapıcak birşey yok.

teşekkürler Önder bey...

• Beğen
Tepkiler: saintco
Bu karşılaştırmada igpsport tarafında igpsport igs50 yi eklesek ne dersiniz?

Android telefona bryton active uygulamasını indirdim otomatik olarak stravaya atıyor fakat hepsini yüklüyor nasıl düzeltirim acaba

@thewickerman Benimde bir ara oluyordu. Baş edemeyince yükledikten sonra silmeye başladım malesef cihazın içinde ne kadar kayıt varsa atıyordu alışkanlık olmuş artık siliyorum güncelleme geldikten sonra programa hiç 2 3 kayıt saklı tutmadım.

Geri