Scudo Sports

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar selam bryton 310 t kullanıyorum
2 sorum olacak
1. stravaya veri atarmakta sıkıntı yaşayan var mı ? Geçen hafta problemsiz aktarım yaptım, şu an aplikasyonuna aktardım fakat stravaya otomatik senkronizasyon olmasına rağmen veri aktarmıyor.
2.Ekranda eğimi % olarak görebiliyor muyuz, görebiliyor isek ekrana hangi detayı ekliyoruz.

Scudo
@Deniz A data page ile ilgili onceki postlarda bilgilendirme yapmıştım. Data page ayarlarindan istediginiz butun ozellikleri atayabiliyorsunuz. Egim de dahil olmak uzere bütün fonksiyonlari ekrana getirmek bu ayar sayesinde mümkün oluyor

@S.Çal dostum teşekkür ederim cvp için ama % olarak gözüken eğim seçeneklerin içerisinde ne olarak görünüyor ben onu bulamadım
Yani hangi seçeneği seçip ana sayfaya ekleyeceğiz
Ayrıca son 2 haftadır app den stravaya veri aktarmakta sorun yaşadın mı

Ben Bryton 310'dan en son dün gece attım herhangi bir sıkıntı olmadı. (Ios)

@Deniz A veri aktariminda suan bir skntim yok hocam. grade diye bir secenek var onu eklemen gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
@S.Çal
Kardeşim teşekkür ederim
Tek sorunum kaldı oda stravaya aktarma olayı
Bryton kendi aplikasyonuna aktardı otomatik senkronizasyon da açık ama verileri aktarmadı bakalım çözebilecekmiyim

IMG_4724.PNG IMG_4722.PNG

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
Linkteki ürün 250 TL ye geliyor. Aliexpresten alışveriş konusunda tecrübem yok. Bu ürün bu satıcıdan alınır mı arkadaşlar. En ucuz bunu buldum. Sadece cihazı almayı düşünüyorum. Sensörler için ihtiyaç olursa Türkiye'den alırım inşallah.

Bryton Rider 310 Etkin Su Geçirmez GPS bisiklet bisiklet dağı ile kablosuz kilometre bisiklet garmin kenar 200 500510 800810 montaj
(link)
(from AliExpress Android)

Ürünü satın aldığım arkadaş Aliexpressten almıştı. Alabilirsiniz bence.

• Beğen
Tepkiler: İbrahima
@İbrahima aliexpresten alın ama bu satıcıya pek güvenmeyin derim daha 6 alışveriş yapılmış. farklı satıcılardan alışveriş miktarlarına bakın derim önemli bir kıstas.

• Beğen
Tepkiler: İbrahima
Selamlar. Cihazı PC uygulaması görmüyor. Acaba çözümü bilen var mı?

Dosyalar

• r2.jpg
    r2.jpg
    38,6 KB · Okunma: 70
  • r1.jpg
    r1.jpg
    45,7 KB · Okunma: 69
pc işletim sisteminden olabilir...
neden derseniz sadece XP de çalışan win10 vs. çalışmayan aletler mevcut.. :rolleyes:
başka işletim sistemli bir pc de deneyin..

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
kullanım klavuzu varsa bi bakın ... yada youtube dan pc bağlantısını anlatan bir video kesin vardır.
bir de oraya bakın....

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Arkadaşlar iyi geceler dilerim.
Bryton için yeni güncelleme geldi. Güncellemeden haberi olmayan arkadaşlar güncelleyebilirler ! Programı aracılığı ile güncellemek mümkün :) acaba ne gibi yenilikler getirdiler merak ettim.
Saygılarımla.

Değişen önemli bir şey oldu mu acaba merak ettim. :)

@tahaakkus

Ben 310 ile 330 arasında kaldım eğer navigasyon da Türkiye için haritalar yüklü değil ise 310 alacağım acaba 330 kullananlar var ise yazabilir mi?

Teşekkürler

Arkadaşlar bryton 310da hala saat doğru göstermiyor sadece bende mi böyle güncellemede yaptım.

Bende de ilk açınca saat farklı gösteriyor ama gps e bağlanınca düzeliyor.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Ben Wahoo ELEMNT Bolt tercih ettim. Daha doğrusu yurtdışından arkadaş geliyordu, dayanamayıp yapıştırdım. İki güne elime geçecek, göreceğiz neymiş :cool:

Geri