Scudo Sports

Bryton Rider 310 Gps ve Garmin Edge 520 Bisiklet Bilgisayarı

Hangisini tercih edersiniz

• Bryton Rider 310

• Garmin Edge 520

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
@Yunus Emre@34 Kadanslı çevirip çevirmediğinizi az çok bacaklarınızın zorlanmasından anlayabilirsiniz. Yaşınız kaç bilmiyorum ama nabız bence olmazsa olmaz ben ufak bir hata yapıp Zwift te kullanmak için (Trainerda) kadans ve hız sensörü aldım nabız sensörüne para kalmadı en kısa zamanda onu da almayı düşünüyorum.

Scudo
@trainspotting35 Hmmm...Anladım yani en kötü nabız sensörü en azıdnan alın diyorsunuz ? Yaşım 29 , nabız bandının amacı dengeli bir dürüş ve ritmi koruyarak stabil bir enerji harcamasını sağlamak mı? Yoks tamamen kalp veya. Benzer başka hastalığı olanların sürerken kendilerinş yormama adına kontrol amacımı ?

@Yunus Emre@34 Düşük nabız da sürmek herzaman için iyidir diye biliyorum. Düşük nabız daha az zorlanan kalp (Pompa) demektir.

merhaba arkadaşlar 310 veya 330 da power watt değerini gösteriyormu , bana watt değeri gösteren birşey lazım , sigma 16 14 sts kullanıyorum şuanda , bryton 310 veya 330 almayı düşünüyorum

@re_death

Hem Bryton Rider 310 hem de 330 modellerinin Power metre desteği var.

@Furkan TK rica etsem tavsiye edeceğiniz bir link (full olarak)alabilirmiyim.kullanıcı olarak garmin ile bu cihaz arasında gidip geliyorum..birde fazla olmadıysam gümrük v.s dahil bana ne kadara ve tahmini ne kadar süre içinde gelir,yurtdışı alışverişine pek hakim değilim...Garmin burda 2000 gibi rakamlarda seyreden cihaz yarı fiyatına Almanyada arkadaşım aracılığı ile getirme durumum var ,fakat kurban bayramı izin için gelecek ve bu durumda beklemem gerekir....saygılar...
Not:fiyatlar belli ama kur dalgalanmaları ve kargo gümrük birazda lisan eksikliğinden kaynaklı eksikliğimi mazur görün...

• Beğen
Tepkiler: Ahmetcan Alsat
@bilalfidanboy Ben bike24.com üzerinden satın almıştım. Şu anda sadece cihaz sitede (link) gözüküyor. Bike24.com siparişleri Almanya'dan genelde 10-15 gün arasında geliyor. 61 euro üzerinden %18 vergi ödersiniz. Sahibinden.com üzerimden sıfır satan da vardı diye hatırlıyorum ona da bakabilirsiniz.

@Furkan TK çok teşekkür ederim..pek anlamıyorum bu cihazdan ama nerdeyse 1/4 fiyatına full olarakda sanırım 1/3 gibi fiyata gelir ..tekrar teşekkürler

@Furkan TK biri çok eski 2017 yılına ait ilan ama yinede bir şansımı deneyeyim..çok teşşekür ederim ilginize...

@Furkan TK teşekkürler biraz araştıriyim 310 ,330 ,530 lardan birini almayı planlıyorum

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Arkdaşlar aynı ürün 5 farklı satıcı hangisi mantıklı ve hangisinde bütün aparatları var bazılarında resim var ama doğrumu hepsi var mı bilemedim yazılarda
2018 Bryton Rider 530T Computer ANT+BLE Smart Heart Rate Monitor BLE Dual sensor
Bryton 530 T GPS ANT + Destek ile Bisiklet Bisiklet Bisiklet Bilgisayar Uzatma Montaj Hız Ritim/Hız/Kalp hızı Monitörü
böyle yazıyor ama tam emin olamadım kafam karıştı açıkcası ben şimdi parayı ayarlamaya gideceğim gelince düşünecem sakin kafayla ona göre karar verecem tabi yardımcı olursanız bu konuda sevinirim fikirlerinizi almadan sipariş geçmeyeceğim görüşmek üzere

Arkadaşlar
1) Işık sürekli yanıyor mesela dokunmayınca kapanıp,tuşa basınca yanan modu varmı?
2) Saati tutmuyor. + 1 yapıyorum ama mesela şu an saat 17;13 , 15;13 olarak gösteriyor.
Teşekkürler.

Konuyla ilgi yardımcı olacak var mı henüz sipariş geçmedim biri yardımcı olur diye yukarıda verdiğim linklerden hangisinde tam paket olarak mevcut her şeyi olsun istiyorum ama kiminin resim farklı yazısı farklı anlayamadım

Herkese merhaba bu aralar strava kullandığım için gps ve hız,kadans,nabız özelliği olan (belki ileriki yıllarda güç ölçer ekleyebilirim) bu özelliklerde sayaç arıyorum sensörlerinde sıkıntı çıkması durumunda bulmam sıkıntı olmuyacak uygun fiyatlı bir şeyler önerir misiniz?

Bryton 310T almayı düşünüyorum.
Evde ayrıca trainer ile birlikte kullanmak istiyorum. Bilhassa Zwift bağlantısında sorun yaşarmıyım. Bazı arkadaşlar GPS üzerinden ölçüm yapıldığı için evde km saatinin hız kısmının çalışmadığını falan söylemiş. Bunun için tekerden ölçüm yapan bir aparatı var mı bunun. Yoksa aşağıda almak istediğim ürünün içinde varmı bu sensör

Aliexpreste 164.47 USD - 1000 TL ((link))
Bike24 - 115,99 € - 814 TL ((link))

@Dj Engin Öztürk
@Dj Engin Öztürk
Saati Türkiyede iseniz +3 yapmanız gerekiyor.

Merhaba. Bryton Rider 310 almayı düşünüyorum. Markası bryton olmayan Bluetooth bağlantılı hız kadans ve nabız kemerimle bağlantı kurabilir miyim acaba?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@dodulan Evet ben Dechatlondan aldığım nabız bandıyla kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı.

• Beğen
Tepkiler: dodulan
Geri