Scudo Sports

Brooks ve lepper selelere alternatif

sezginnatik

Aktif Üye
Tepki
172
İsim
sezgin
Bisiklet
Salcano
Araştırdığım kadarıyla en iyi seleler brooks ve lepper markalı seleler. acaba bu selelere alternatif daha uygun fiyatlı uzun süre işler için rahat seleler var mı ?

Scudo
Selle Royal'in seleleride çok güzel.Lepper'i hiç bilmiyorum ama Brooksa göre fiyatı daha uygun Selle Royal'in. :)

San marcolara da bakılabilir.

Bisiklet sporunda yeniyim. O sebeple brooks alana fiyatından ve tipinden ötürü enayi diyordum ne yalan söyleyim. Ancak mahallede ufak bir tura çıkınca totonun ne denli değerli bir varlık olduğunu anladım ve sele araştırmasına başladım. Araştırmasaydım jelli sele alacaktım ama bir halta yaramadığı sonucu çıkardım. Geniş selelerde uzun süreli değil, bir süre sonra tadı kaçıyormuş. Döndüm dolaştım geldim Brooksa. Erdoğanlarda n11 kampanyası ile 389a alınabiliyor. Stok bitince 680 olacak dedi. Acaba onu alsam mı yoksa başka selelere mi yönelsem karar veremedim. Bunun gibi zamanla totoya uyum sağlayacak ömürlük sele var mı acaba yoksa brooksu alıp geçeyim mi? Bu fiyatı brooksa veririm bir kuruş daha fazlasını başka seleye vermem.
Atın cinsi Carraro 227

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Brooks seleye alternatif neredeyse yok gibi dostum. Ikinci el filan bak

Brooks almanı tavsiye ederim. Hele ki Erdoğanlar'da havale ile 380 küsür bir fiyata alınabiliyorken hiç kaçırma.

2-3 hafta önce (sonunda doğru yolu bulan) kardeşime aldık. ben 1.5 yıldır kullanıyorum ve şekildeki farkı görebilirsin.

Kaldı ki sele düşünüldüğünden çok daha kişisel bir parça bana göre bisikletini satsan bile üzerinden seleni alabilirsin.

Not: O paraya kesinlikle değiyor. Toto, bisikletten aldığın zevki doğrudan etkileyen 1. unsur

191560

benim de totom agriyor lakin gönlüm brooks istersen cuzdanim elvermiyor ?

• Beğen
Tepkiler: OgulcanGuven
Yol bisikletine uygun olacağını bilsem bu fiyata kaçırmazdım, fakat sürüş pozisyonuna uygun koşulları sağlamadığını bildiğimden değil, gerek yerli gerek yabancı forumlardan edinilen tecrübeye dayalı kullanıcı yorumlarından okuduğum kadarı ile risk alamıyorum..

@bilalfidanboy
Cambium modelini alabilirsin

@mariokaldato hocam Cambium C17 modeli için özellikle satıcısı önermedi(bizzat kendisi tanıdık ve olumsuz geri dönüş aldıklarını söylediği için)ben daha evvel prologo sele kullandım kesinlikle 10 numara idi şimdi maalesef aynısını bulamıyorum(ki) bulsamda 2015 te 200 liraya almıştım şimdi herhalde 800 gibi vardır (malum TR de şartlar bu) birde specialized markanın bir serisi var var o da 700 lira ve kullanıcıları oldukça memnun.... Bakalım şimdilik stok seleye devam 250 300 km den sonra yeter dedirtiyor o kadarda olsun artık .. :)

@bilalfidanboy
Cambium icin olumsuz geri donusum cok mantikli değil baskan. Belli bi km den sonra sünnet yatagida olsa agri olur o normal

@bilalfidanboy
specialized hangi modeli?

Specialized'in şu modeline şarkılar şiirler yazanlar var.Çok övülüyor.Ben de en kısa zamanda alacağım.
(link)

Sorun olarak görünen kısım fiyat , tamam tabiki sağlık eyvallahta 700 ve üzeri bir sele için şahsen kendi adıma ciddi bir meblağ,günlük yeri geliyor 100 km lik antrenmanlar yapıyorum sıkıntı yaşamıyorumda ama niyetlenip gözüme kestirdiğim günübirlik 300 kmlerde 250lerden sonra küçük emrahları yaşatıyor bana...mesela Bir seferinde İstanbul Ankaraya niyet ettiğim bir gün sırf pişik yaşama sorunu yüzünden 250 260 kmden sonra Ankaraya 170 km kala Bolu Dağından sonra Düzceye dönüp İstanbula geri otobüsle dönmüştüm...

@hamlet2006
Bende sanırım linkteki seleden biraz daha kullanan varsa tecrübelerinden faydalanıp alacak gibiyim, ne yapalım lastikleri değişirim diyordum ama onunla artık gittiği yere kadar devam,öncelikle dediğim gibi prologo arayışındayım

Brooks vb. ben de baktım ama uzun yolcu değilim. en fazla 200 km. fakat tayt ile de 60-70 sonrası malum jilet gibi:) Değer mi deymez mi sürekli arayışta olan biriyim.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Geri