Scudo Sports

Brooks sele almak istiyorum yardım

Rahatlığınızı düşünerek Brooks sele tercihi yapıyorsanız , sele şeklini alana kadar uzun süre canınız sıkılacaktır... Sele şeklini alınca gerçekten rahatmıdır ? İşte olayın bu boyutuda oldukça göreceli bir mesele..

Dünyanın parasını ödedikten ve şekle girsin diye binbir zahmet çektikten sonra oldukça büyük konfor beklerken , bulduğunuz konfor sizi hayal kırıklığına uğratabilir. .

Scudo
Yaylı olan seleler bir süre sonra gıcırdamaya başlıyor ve ben hiç sevmiyorum o sesi..

Ben yaylı modelini aldım henüz 250 km falan kullandım. Baya bir gıcırdama yapıyor. Birkaç kişiye sordum yeni olduğu için mi yapıyor diye.Evet dediler. Hala bekliyorum gıcırdama sesinin bitmesini.

Yayların üst ve alt Birleşim yerlerine perfects contact sıkınız. Ama çok çok çok az. Gıcırdama bitecektir.

Bizde heveslendik BROOKS SELE almaya. Küçük bir fiyat araştırması (yurt içi sitelerde) Üç ayrı firmada (sitede) üç ayrı fiyat.???? Erdoğanlar (Ankara) 283 TL. Doğa bis. (yanlış hatırlamıyorsam) 230 TL. Seda Bisiklet (İzmir) 200 tl.+ PTT Kargo ile kapıda ödeme imkanı diyor. Arkadaşlar ben bir detayımı kaçırıyorum, yoksa biri beni kazıklamayamı çalışıyor.:)) ???? 10-20 TL neyse de, 83 TL fark bana fazla gibi geldi.

Royalgel gibisi varmı yav ver 60 tl rahatlığa kavuş :)

Geri