Scudo Sports

Brooks Kask çıkarmış

Scudo
Tam Brooks'tan beklenildiği gibi
deri detaylı, klasik ve şık bir kask olmuş.
http://i.imgur.com/2lKpjL4.jpg

@Tahir Keskin

Evet fiyat çok yüksek. Bu fiyatta bir kask alacaksam Brooks alır mıyım onu bilmiyorum. Ama zevkli bir tasarım olmuş.

almam, alanla da ilişkimi keserim. beğenmedim. 170 avro neyin nesi Allah aşkına. ben tasarım satarım o nedenle pahalı satarım ukalalığı.

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
Fahiş bir fiyat. Serbest piyasa ekonomisi işte bu. Tikinin teki bunu alır sonra senin kafandaki sıradan kaska acıyarak, alaylı bir bakış atar.

"bırakacan bu işleri, bilgisayar milgisayar nereye kadar. şöyle niş bir restoran açacaksın ama öyle herkes gelmeyecek sadece parası olanlar." 14 yıldır IT (it-köpek) sektörü içerisindeyim. işinden bunalan yaklaşık 100 ve daha fazla adamdan bu muhabbetin eşdeğeri benim için brooks. efendim rahattır bişey diyemem. denesen başka seleye oturmazsın diyenlere de tamam ama ben parayı sokakta bulmadığım için zaten parası olanlar kategorisinden değilim haliyle. o nedenle brooks severlere diyecek birşeyim yok ama benle arkadaşlık etmesinler mümkünse :)

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
Carrera'nın da benzer bir kaskı varmış hatta Brooks'tan önce çıkarmış gibi. Muhtemelen Brooks Cerrera'nın patentlerini kullanarak daha lüks bir model yapmış olarak anladım ben. Fiyatıda alınabilir seviyede.

(link)

Brooks alacak param yok ama, tasarımlarına bayılıyorum adamların.

Bu paraya fulfeys alırım, hatta alacağım da :)

Bu arada ta 2014'ün konusuna yazmışım ancak tapatalk güzelmiş gibi gösterdi konuyu bana. Fiyatı da geçen zamanda 120€'ya düşmüş.

Geri