Scudo Sports

İnceleme Brooks B-17 Kutu Açılımı

bibisiklet

Daimi Üye
Tepki
394
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar, bir çok kişi incelemiştir fakat ben araştırırken çok fazla Türkçe kutu açılımı videosu görmediğim için çekmek istedim. İleri bir zamanda sele bana, ben seleye alışınca daha detaylı bir değerlendirme yapacağım.

Scudo
Brooks sele brooks sele diyorlar da peki nedir bunu bu kadar popüler kılan? Ne farklılığı var?

@Aazam
Deri olduğu için zamanla kıçınızın şeklini alıyor, size özel bir sele oluyor tabi bunun için özel kremiyle bakımı ve gerdirme ayarını ihmal etmemek şart.

Çok değerli @Anonim arkadaşın yaptığı bir inceleme vardı, gözünüzden kaçmış olabilir düşüncesiyle paylaşayım istedim.

@Anonim
Tabiki gördüm kendisinin incelemesini, severek takip ediyorum ancak ifadem de çok fazla görmediğimi söylemiştim. Ne kadar çok inceleme, alacak arkadaşlar için karar vermede o kadar etkili olacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: apol
@bibisiklet tebrikler paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık

hocam merak ettigim bir sey var, brooks sele neden bu kadar pahali?

edit: arastirdim, ogrendim :)

@biozalp
Deri, totoş şeklini alması, uzun ömürlü, çok konforlu ama fiyatlar ülkesindeki para bizim paranın 4,5 kat yüksek değerinde olduğundan bize pahalı oluyor. Bizim 1 lira onların 4,5 lira.

@soneryen

tam editlerken aciklama yapmissiniz :) sordugumdan beri 3 incelemesii daha izledim

Geri