kudretozbay
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.096
Abi üç mesaj yukarıda bakır veya kromaj kaplatmayı planlıyorum yazmıştımRengi sectik mi Kudretcim ? Meraktayim
Abi üç mesaj yukarıda bakır veya kromaj kaplatmayı planlıyorum yazmıştımRengi sectik mi Kudretcim ? Meraktayim
Selam Kudretcim noldu proje ? Var mi gelismeAbi üç mesaj yukarıda bakır veya kromaj kaplatmayı planlıyorum yazmıştım![]()
Covid-19 girdi araya abiSelam Kudretcim noldu proje ? Var mi gelisme
Teşekkürler malesef maliyet hesabını sunmuyorum genelde.Harika gözüküyor. Elinize sağlık. Özel değilse toplam maliyet nasıl oldu?
11 Kg sele borusu ve ve arka göbek felaket ağır, yinede ağırlık son derece iyi diyebilirizGüncel ağırlık bilgisi nedir?![]()
Gayet güzel evet maalesef o 2 parça çok yer kaplıyor ama gayet iyi bir değer11 Kg sele borusu ve ve arka göbek felaket ağır, yinede ağırlık son derece iyi diyebiliriz
Nefis olmus Kudret emegine saglikHepinize selamlar arkadaşlar. Uzun süre ardından bisiklet bitmeye yakın duruma getirildi.Sizinle birkaç fotoğraf paylaşmak istiyorum.230070 dosyayı görüntüle230071 dosyayı görüntüle230072 dosyayı görüntüle230073 dosyayı görüntüle
Selamlar bisiklet şuan kullanımda, son halide yukarıda fotoğrafta mevcut.@kudretozbay Son durumu nedir, gelişme var mı?