Scudo Sports

Britanya bisiklet turu sports tv'de

Sports tv ye bence toplu tesekur ve twitterden 16:30 gibi yarin izlemeseniz bile @ErdemBitik e yayin icin tesekur mesaji atalim bence suan icin gayet olumlu ilk gun rezaletmis bugun cok mesaj geldi ama yarin 2 kati olur insallah unutmayalim yarin 15:45-17:30 arasi izlemesek bile @ErdemBitik adresine tesekur mesajlari atalim yayin icin biz destek verecegiz ki onlarda yayin yapsin :)

Scudo
Ünlü oldum adımı okudu :)
TDF , giro vuelta belki zor ama başka yarışları izletmeniz dileğiyle yazdım tidief diye okudu ..Ne yapayım fransa bisiklet turu desem twitter o kadar karaktere izin vermiyor :)

Elemana geçenlerde mesaj atmıştım bisiklet yarışını daha iyi anlamak için şu yazısyı oku demiştim
(link)

okumuş ama tam anlamamış :) Buna da şükür

Şimdi açtım, geç kaldık biraz.

Cabalarimiz sonuc verdi seneye daha fazla yaris yayinlayacaklarmis.Yayinlara baya ilgi varmis :)
Destegi kesmek yok :)

Sanki Türkiye ye bisiklet sporu yeni girmiş gibi yıllardır K.Kore gibi yalıtılmış gibi yaşıyorum hissettim. Öyle bir anlatıyor ki adam seyirci sanki hiç haberimiz yok bisiklet yarışlarından.

Birileri sunucuya genel klasman liderliginin oneminden ve nasil kazanildigindan bahsetsin lutfen. Tamam arkadas iyi niyetli ama isini hakkiyla yapmasi icin daha cok calismasi lazim.

Sports tv'nin acemiligi bir yana (buna da raziyiz tabi), cok cekismeli bir tur oluyor, her etap sari mayo el degistiriyor. Organizatorler etaplari guzel secmis. Etaplarda kisa kisa bol sayida tirmanis var ve genelde az ruzgar alacak sekilde nispeten dar yollardan geciliyor. Bu da kacis gruplarinin kazanma ihtimalini arttiriyor. Takimlar da fazla kalabalik olmayinca (butun takimlar 5-6 kisi) kacanlari yakalamak icin calisacak domestik sayisi yetersiz kaliyor ki hatta dun Kwiatkowski, bugun de Dowsett sari mayo giyerken grubu cekiyordu. Sari mayonun bu kadar el degistirdigi bir yaris hatirlamiyorum son zamanlarda. Yarinki 9 kmlik TT etabinda Van Baarle 19 saniyelik avantajini koruyabilecek mi bakalim.

Aynen spiker abimiz genel klasmana hep puanlarla bakiyor fakat onemli olan zaman sari mayo yarin twitterdan uyaralim spikeri bence 3-4 gun oncesinden baya iyi yarislar arttikca spikerde iyilesicek britanya turu bittikten sonra 2-3 yaris daha alacaklarini soyledi bugun uzakdogu yarisi olan cin shangai i alabilirler :)
Seneye daha cok yatirim yapacaklar bu spora biz destek verdikce bir bakarsiniz giro,touru almislar bir turk kanali :)

1etap nereden basladi acaba

Geri