Scudo Sports

Britanya bisiklet turu sports tv'de

Ayhan Şahan

Daimi Üye
Tepki
109
İsim
Ayhan Şahan
Bisiklet
Salcano
Şu anda britanya bisiklet turu sports tv'de canlı yayınlanıyor.Galiba tüm etapları canlı yayınlayacak. İzlemek isteyenler kaçırmasın :)

Scudo
her ne kadar bisiklet yarışının televizyonda bir kanalda daha yer almasına çok sevindiysem de maalesef çok dayanamadım spiker arkadaşa :( british eurosportta takıla takıla izlemelerdeyim şu an :/ matt stephens reyiz sunuyor, kafasındaki üstübümsü saçlarını yediğim :D

Pazar günkü final dahil her gün 16:30'da canlı yayınlanacak demişlerdi.

12 km kala yayını bitirdiler. Böyle bir saçmalık yok.

ben vuelta başlığına yazmıştım. Vuelta varken kimse bunu izlemiyor sanırım. Benim gibi eurosport olmayanlar bunla idare edecek mecburen..

spikerin bisiklete yakınlığı benim şu an avustralyaya yakınlığım kadar :)
Pazar ilk gün önde 4lü kaçış grubunun kazandığını sandı uzunca bir süre, pelotonun kaçış grubunu geçtiğini farkedemedi, pelotonda önde giden SKY domestikleri hakkında epey bilgiler verdi onları favori sandı , cavendish kaza yaptı indi kalleri vidalıyordu onu anlamadı , etap içi sprint ve tırmanış ları anlayamadı sprintçilerin neden birden hızlandığına anlam veremedi vs vs

Buna da şükür yayınlayabildikleri kadar bisiklet yayınlasınlar. Eğer daha çok bisiklet yayını istiyorsanız siz de twitter dan destek mesajları atın ve daha çok bisiklet yayını istediğinizi söyleyin ben pazar günü öyle yaptım.

Sitesinden canlı yayını açtım yarış bitmeden yayın bitti. :alkis: Neyse ki Eurosport üyeliği var vpn ile ingiltere ip'si alıp Eurosport'tan izledim devamını.

Spiker arkadaş, ilk defa anlatmayı bırakın muhtemelen hayatında ilk defa bisiklet yarışı izliyor.

Az bütçe ile bir şeyler yapmaya çalışan bir kanal ancak yarış bitmeden yayını kesmenin özrü olamaz. Daha da izlemem. :confused:

Bisikletin kötü tarafı bu, baştan sona ancak fanatik bir bisikletçi kanal değiştirmeden izleyebiliyor. Çoğu kişi için son kilometreler ilginç.

Reyting konusunda eurosportun favorisi "kayakla atlama ski jumping". İzleyici kanalı değiştirmeden baştan sona izliyormuş.

@Ozan Duran

1 ay önce falan TRT'de Tour Of Turkey tekrarını veriyorlardı Barbaros'u çıkarlarken reklama girdi reklam bittiğinde yayını başlattıklarında Fenerbahçe Stadından devam ettirdiler tam bir saçmalık ve komedi gerçekten. :)

Genel klasman
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/09/c827c7b9ffc2a2ed8865b22e83c4ca1e.jpg

Simdi hürriyet te gördüm yarin dershane dönüşü bi bakincam nasıl anlatıyorlar keşke bütün yarışları gösterseler :)

Şuanda iyi anlatıyor ben beğendim yayını bence buna sukredelim izleyebiliyor muyuz izliyoruz adamlar yayın yapacak ki terimleri nasıl anlatacağını ogrenebilsinler sports TV bizim yerel Eurosport olacak herhalde le mans ida almışlar seneye f1 ide alırlar büyük ihtimal :)

Tesekur mesajlarınızı sports TV nin mail adreslerine atalim adamlar başka turlarida alırlar belki

burak mercancı ve onur güneş in mesajlarını okudu :alkis:

@tuna k
Yayına destek veriyoruz :) ilerde daha fazla yayın yapabilirler yanlız bu deneme destek gelirse daha fazla yayın yaparlar

@tuna k
Ailecek severek destek veriyoruz :D Dünkü sunucu farklı mıydı acaba ? Ben bugünkü yayını beğendiğimi söyleyebilirim dünkü yorumlara bakacak olursak..

Ben ilk gün yazdım destek mesajı.
Spiker pazar gününden beri çok çalışmış belli. İlk gün hiç ama hiç bir şey bilmiyordu.

Yayın yaptıkça daha iyilerini yapacaklar ama ilk önce bizim destek vermemiz lazim bu belliki deneme amaçlı alınmış bir yayın tartiyorlar izleyen var mi diye ona gore daha fazla yayın görürüz yenilikçi bir kanal sports TV :)

@Berk Mercancı

benim bugün haberim oldu, dünkü spikeri bilmiyorum, yarışın bitimine 50.km kala burda şiddetli yağmur başladı elektrikler gitti, izleyemedim finişi :mad:

Sports Tv yi bu yayınları için onure etmemiz lazım twitter dan yada mail yolu ile teşekküre boğsak bence daha da bisiklet yayını üstüne giderler.

eurosport 2 de tekrarı olan yarışı ne yarışı yeni başlamış 21:30 da şu an yayında condotor avantaj yakaladı falan diye anlatıyor spiker..

Geri