Scudo Sports

brezilya 1980 yollara çıkmaya hazır

Scudo
Renkler güzel gibi fakat boya ne kadar iyi yapıldı? Sanki bana spreyle ya da fırça ile boyanmış gibi geldi. Pedallar ve sele de bisikletle daha uyumlu olabilirdi gibi. Buarada zinciride germenizi öneririm.

Katılıyorum eğer fixed gear ise zinciri kesinlikle germelisiniz ama eğer single speed se biraz germeniz yeterli olur

birde nasıl boyadınız bisikleti acaba çok merak ettim?

Çok sade ve şık olmuş .

bisikletin kadrosu koga-miyata lastikler göbekler 80 yıllara özgü..sprey boyaylala boyadım ama önermem 7-8 bkutu sprey gitti ve çok iyide sonuç alamadım boyada..öncelikle bisikleti toplamadan önce tüm parcaları bir araya getirip parcaların uyumundan emin olduktan sonra sökülüp iyi bir boyacıya boyatılması: çünkü boyayı ilk yapınca parcaları taka ve denerken cizilmeler oluyor...sevgiler

Bana da gidon boynu çok uzun gibi geldi. Onun dışında City Of God filminden fırlamış gibi, yakışmış. :)

@Doğa Can Yaman

Fixie bisikletlerde uzun gidon boyu arka göbeği kitleme de olmazsa olmaz bir araç gibidir, 110-130mm arası bir boyun olursa hatta ve hatta Nitto jaguar bir boyun olur ise işte o zaman tadından yenmez.

Geri