Scudo Sports

Bradley wiggins ve 1 saat rekoru denemesi.

@mehmetsunu

bu da acaip ha....................

@mehmetsunu

yani dopinglimi diyorsun mehmet hocam düzde 58 km yapanın ,16 dakikada 58 km 'den aşağı düşmeyen ve 16 km 'yi deviren marcin için,

(link)

Scudo
evet var birşeyler. Sör Bradley Wiggins (link) ( bu işten dolayı sör unvanını aldıysa öyle böyle bir şey değil) bu rekoru hangi ortamda kırıyor 1 saatlik dolap beygiri gibi döndüğü kapalı pist ortamında her türlü dış koşullardan soyutlanarak pist bisikleti dediğimiz özel bir bisiklet üzerinde kırıyor. Öteki londranın sokaklarında asfalt ayrı, rüzgarı var, engebesi var varoğlu var. O nedenle bu işte bir şeyler var.

@mehmetsunu

lens amstrong 'un belgeselini seyrettim ve bütün dünya o belgeseli seyretti sonuçta lens 'in elinden her şey gitti ünvanlar geri alındı ve lens bomba gibi patladı ,iğne basıyor idi bacaklara vay anasını değilmi ama her şeyden önce kanıt lazım mehmet hocam ,kanıt olunca her şey aydınlanır,malesef biliyorsun ben acaip şüpheciyimdir öyle kolay kolay eyvallah demem ,avrupa bisiklet yarışı tarihi aynı zamanda doping tarihidir ,bu konuda en büyük kanıt ise wikipedia 'dır ha maksatlı olabilirmi tartışılır,milyon yuroların döndüğü bisiklet yarışlarında aynen doping olması son derece doğal,bizdede oldu biliyorsun ,isim vermeyelim.

@mehmetsunu
Bence 58 km/s ortalama hız yapan abimizin gittiği yolda yokuş aşağı bölümler vardır ve oralarda 80-90 km/s yi görüp averajı yükseltmiş olabilir....:):harika:

Bradley Wiggins'in gittiği yol sürekli düz:harika:

(link)

Al sen okumayı seversin @Kudret Kurtcebe. Burada kimler yokki edi merciks bile var.

images.jpg
Peki bu melek yüzlü şeytana ne diyorsun. Adı Femke Van Den Driessche.

@Emre Yönlüer

Hayır 16 km de 50 metre irtifa kazanımı varki bu hiç bir şey anlamına gelir.

@mehmetsunu

üfffff çok iyi oldu eline sağlık hemen inceliyorum ...

@mehmetsunu ediyi biliyordum zati

valla aynen lingi bilgisayara indirdim ,bundan sonra aynen kanıt olarak burada defalarca yenileyeceğim.

Sporda Doping Gerçeği
-
Yıl 1955, Fransa Bisiklet Turu’nda Fransız bisikletçi Mallejac ölür. Teşhis: aşırı uyarıcı
kullanımı.
-
Yıl 1960, Roma Olimpiyat Oyunlarında Danimarkalı bisikletçi Knut Enemark ölür. Teşhis:
aşırı dozda amfetamin ve nikotin türevi ronicol kullanımı.
-
Aynı Olimpiyatlarda Amerikalı atlet Nick Howard (400 m. engelli koşuda 3.) ölür. Teşhis:
aşırı dozda eroin kullanımı.
-
Yıl 1963, boksörler Billy Beno ve Jupp Elze ölürler. Teşhisler her ikisi için de aşırı dozda
eroin kullanımı.
-
Yıl 1967, İngiliz bisikletçi Tom Simpson ölür. Teşhis: aşırı dozda amfetamin kullanımı.
Yukarıdakiler, doping ölümleri arasında literatüre geçmiş olan birkaç medyatik örnek. Bunların
yanında daha nice isimsiz sporcu benzer nedenlerle yaşamlarını yitirmişler veya sakat
kalmışlardır.
1969 yılında, efsanevi Belçikalı bisikletçi Eddy Merckx’in tam bir doping ürünü olduğu artık
biliniyor; daha sonra 1988 Seoul Oyunlarında Ben Johnson bu konuda harekete geçilmesinin
bir ateşleyicisi oldu. Bu oyunlar sırasında Sovyetler Birliği’nin gizli bir laboratuvar oluşturarak,
her yarışmadan önce kendi sporcularına bir son dakika kontrolu yaptıkları ve temiz çıkanları
yarışmalara soktukları sonraları öğrenildi. 1989’da Berlin duvarının yıkılışından sonra
Demokratik Almanya’nın gizli polisi STASİ’nin tam bir Devlet dopingi uyguladığı ortaya çıktı. Bu
Devletin sistematik doping politikasına enaz onbin sporcunun dahil edilmiş olduğu saptandı O
devirde Doğu Almanya, ençok prestij sağlayan sporlara “atletizm ve yüzme”ye kendisini
odaklamıştı

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyy,,,,,,:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

neymiş bu bisiklet yarışları arkadaş,
bizde burada kuru üzüm fındık yiyoruz

@mehmetsunu Tabloya bir daha baktım da 58 km/s averaj yazıyor sadece,onu 16km aynı hızda sürdüğünü bilemeyiz...(Onu nereden çıkardılar anlamadım:naslyany:)
En yüksek hız da 69.1 km/s imiş....:kötü::kötü:

@mehmetsunu

sunuuuuuuuuuuuuuu
evreka
al sana
doping tarihi
ingilizce,,

(link)

220px-1919pelissier.jpg

henri amca sene 1924 vay anasını dopinglere bak ne kadar eskiye dayanıyor,,,

2016

• Almost six years since the first allegations of "(link)" in cycling the UCI, during the Women's under-23 race, for the first time in cycling history found evidence of technological fraud when they checked the bicycle of (link). The UCI had been testing a new detection system. The offence carries a minimum six-month suspension and a fine of between 20,000 and 200,000 Swiss francs.(link)
  • On 5 February, it was announced that (link) was suspended for a positive test to (link).(link)
  • On 12 April, it was announced that (link) had been provisionally suspended by the UCI for a cocaine positive taken at the (link) in 2015. It was his third positive test to this substance during his career.(link)
  • On May 8 Russian mountain biker (link) tested positive for (link) and (link) at the (link). She was subsequently banned for 10 months.(link)
  • It was announced on 25 May 2016 that (link) would be suspended for 4 years for an EPO positive test.(link)
  • On 3 June Russian track cyclist (link) tested positive for (link) from a sample taken in 2012 at the (link).(link)
  • On 4 July, news broke that (link) had tested positive for (link) in a sample taken on 31 May. Antoshina had been fired by her team ((link)) one week before.(link)
  • On 31 July, (link) tested positive for (link).(link)
  • On 2 September, the Australian Sports Anti-Doping Authority (ASADA) made the announcement that para-cyclist (link) had returned a positive A sample for EPO.(link)
  • On 16 September, it was announced that,(link) rider, (link), had tested positive for GHRP-2 on 13 August.(link)
  • 2016 ------rapor,,,,,

@mehmetsunu

1024px-Femke_van_den_driessche-1454767232.jpg

vah vah femke
mekanik dopinkçi ,ama nasıl yakaladılar değilmi ,
balık oltaya takıldı..

:islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik::komik::komik::komik::komik::komik:

@mehmetsunu

senle bizim köylerin adı aynı adı ne,,
doğru köyü
doğru köyünde büyüdük senle, doğru gittik, eğri gitmedik, mehmet hocam,,
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama bizim köye gelenleride biz kovarız ,

:harika::harika::harika::harika:

Geri