Scudo Sports

Bradley wiggins ve 1 saat rekoru denemesi.

Kullanıdığı aynakol ve ruble oranını bilen varmı?

Scudo
Son on dakika biraz ekstra performans ortaya koyması gerekiyor.

@Safa Arslaner aynen düştü biraz. Bir seçimler bir rekor denemesi zaplaya zaplaya kafam döndü :)

@Safa Arslaner aynen düştü biraz. Bir seçimler bir rekor denemesi zaplaya zaplaya kafam döndü :)

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
55 gelmeyeceği belliydi, şimdi Cancellara kapanışı yapsın diye bekleyeceğiz :)

• Beğen
Tepkiler: caesar
54, 527 ye kadar geriledi ortalama ama yine de büyük başarı

Caner Eler bahsetti ön 64 arka 16 sanırım biz bu dişlileler 10 km gidemeyiz :)

Saçı sakalı kestirmiş. Sanki 2 gün sonra birliğine katılacak acemi asker gibi olmuş :)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/07/53e5a5e2d15bab2feaacf6965fff79e1.jpg

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@Eren D. peki ben net takılıyor diye izleyemedim canlı yanını ondan sordum

Yayının sonuna doğru 64-16 takılı dediler ama 58 kullanıyor olması lazım.

Ayaklarına sağlık. :)
İznik'te olsa yaklaşık 2 saatten kısa sürede gölü dönüp gelecek demek ki :)

Tony Martin sorular üzerine açıklama yapmış, ''Çıta çok yüksekte ama imkansız değil. Kendimi deneyip ne kadar gidebileceğimi görmek isterim. Ama bunun için programınızda yer bulmanız lazım ve bu benim şimdilik planlarımın bir parçası değil. Üstelik, bu konuda hiçbir tecrübem yok. Bu disipline aşina değilim.'' ((link)

Cancellara ve Tony Martin'in problemi bu bence. Pist bisikleti gecmisleri yok. Cok farkli disiplin. Wiggins'in degerlerine bakin, tur zamanlari o kadar dengeli ve gucunu o kadar ölçülü harcamis ki neredeyse bisikletin ustunde watt ölcer varmis gibi. Evet zamana karsida benzer ozellikler var. mesela aciya dayanma ve aero pozisyon gibi. Ama pist daha farkli yetenekler de istiyor. Ama tabi ikisi de rekoru kirabilecek kapasitede atletler. Eger biri deneyip basarisiz olursa, rekorun daha da anlami olur. Son olarak eminim ki alex dowsett tekrar deneyecektir. Cunku bitirdiginde hala epey enerjisi var gibiydi.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Peki sayın Düz yolda 58 km/h hızı gördünüz mü? topiğinin sahibi o zaman bu nedir.

(link)

Bu işte bir çapanoğlu yokmu. Peleton vardır, eşelon vardır bir hikmeti mucibesi vardır. Yoksa 58 km averaj tek başına mümkünatı yoktur. Hatta fiziki dopingten bile şüphelenirim. Hoca nasrettinin dediği gibi kedi buysa ciğer nerede. İşte kedi burada sör bradley wiggins.

Geri