Scudo Sports

Bozkır'dan selamlar...

Bayan contessa fotolar süper. Paylaşım için teşekkürler:) Sayende Bozkır sokaklarında gezindim. Öğrencilerin de çok şirinler bu arada. Sağlık ve sıhhatle nice güzel gezilere.

Scudo
@regge

Bir gun gercekten de gezıneceksın :) tesekkur ederım yorumun ıcın.

fotodakı ogrencılerden bı klup kurulur...gozlerınden bellı parlıo hepsının,zaten en sagdakınde hafıf trialcı tıpı var:)fotolar ıcın tşk. ederız..devamını beklerız...SAYGILAR:sigaraici

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
Öğrencileri görünce gıpta ettim. Öğretmenlik, özendiğim tek meslektir.

• Beğen
@freeRide07

Tesekkurler yorumun ıcın, gorusmek uzere...

@gurol

Gürol Bey pek de ozenılecek bır meslek sayılmaz aslında, sonucta ınsanlarla ugrasıyorsunuz, bazen bezdırebılıyor, tek sevdıgım yanı tatıller :)

@nuriaktürk

Sizin gezilerinizin yanında sönuk kalıyor ama :) yorumunuz ıcın tesekkurler Nuri Bey.

Vay Zeplin sonunda Konya'dan bağlandın bize. Demek sen de öğretmensin, meslektaşız yani. Branşın ne merak ettim?

Güzel fotolar, anlatımın ve paylaşımın için teşekkürler...

Bol pedallı günler dilerim...

• Beğen
@KevSerSeri

bu sorunun cevabı imzasında mevcut (gibi) :)

:)
Selamlar Kevser, nasılsın her sey yolundadır umarım, guzel yorumun ıcın cok tesekkur ederım, buraya beklerım mutlaka :) Benım bıransım Otec'ın de dedıgı gıbı ımzamda mevcut :) Resım/ Grafik Anasanat

@ateze

Tabi tahmin ettim de emin olmak için sordum. Hobin ya da hayran olduğun bir dal olabilir diye düşündüm. Benim bisikletçi olmayıp da bisiklete aşık olmam gibi bir şey... ;)

• Beğen
@atezeElbette her mesleğin kendine göre zorlukları var. Çeşitli işler yaptım hepsinde insanla uğraşıyordum ama hiçbirinde cocuğun spontanlığı yoktu.

Evde iki sıpam var, iyi ki varlar.

• Beğen
@KevSerSeri
O zaman bır gun askını da al gel buraya benımkıyle beraber dordumuz bır pıknık yaparız :)

@gurol

Umarım saglıkla ve huzurla nıce uzun yıllar yanınızda olurlar...

Sizinde geziniz güzel olmuş ayaklarınıza sağlık.

Anca daha yeni yeni foruma girebilmeye başladım.:eek:

Kusura bakmayın geç yazdığım için.

İyi günler.

Çook teşekkür ederim.Gerçekten güzel fotoğraflar.Kolay gelsin.

Geri