Scudo Sports

Boynuz(Barend) Tavsiyesi ve Takma Hakkında

Eren.K

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır forumu takip ediyorum üye olayım dedim bir sorum olacaktı. Kendimi bildim bileli bisiklet sürüyorum bu yazda süreceğim için çıkardım bir güzel temizledim sonra barend hakkında yazılar okudum sürüşü kolaylaştırıyormuş. Öncelikle linklerden hangisini almalıyım? Bir de boynuzu takarken elcikleri kesecek miyim eğer keseceksem elcik mesafesi kısalmayacak mı? (bilmediğimden soruyorum)

(link)
(link)
(link)

Sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler

Scudo
(link)

Tavsiye uzerine bu urunu almistim. son derece rahat ve son derece memnunum. Muadili bir urun vardi 15 tl gibi bir fiyatti sanirim arastir derim.

Ben de elciklerin kesilip kesilmeme konusunu merak ediyorum arkadaşlar...

@cihan celik
Bende bunu kullaniyorum gayet rahat gercekten, ben elcigi kestim ama isi bilmedigimden de olabilir acikcasi cok da umursamadim bilen arkadaslar yardimci olacaklardir

Ekrem Arkadaşımın kullanmış olduğu Barentleri bende kullanıyorum çok rahat Tranz-x
Barentleri takmadan önce encekleri 1 santim kesiyorsunuz falçata ile daha sonrası alyan anahtar ile barentleri takabiliyorsunuz özellikle rampa çıkarken ve uzun yolda rahat oluyor.Dikkat edilmesi gereken bisikletinizin park ayağı yok ise bisikletinizi yaslarken barentleri duvar veya demirlere dayamayın çiziyor.Ben park ayağı kullanmıyorum.Sevgiler saygılar

(link)

Ebayda giantın bir ürününü satıyorlar oldukça uygun. Çift olarak satılıyor, kargo ücretsiz.

Bende 1. linktekini getirtiyorum.Bunun tipini daha çok beğendim ama 2. linkteki daha uygun bir tutuş açısımı sağlardı?
(link)
(link)

@ergin111

2. linktekini yaklaşık yarım saat önce sipariş ettim. Eskişehir Çınar Bisiklette var.

(link)

@Tamer KAMIŞLI
dealextreme hakkında düşüncelerim bir kez daha kanıtlandı, bu site ucuza bişey vermiyor gibime geliyor. çoğu şey tr den bulabileceğinizden daha pahalı, tabi araştırmalısınız

@Erol Guzoğlu

Görüntü olarak bire bir aynı duruyor. Fiyat uygun, Türkiye'den alma şansımızda var bence Çınar Bisikletten almak daha mantıklı. Tabiki karar size kalmış

@Yavuz Çetin
Bencede daha güzel fiyatıda ona göre tabi

Sunu soyleyebilirm ben cinar bisikiletten almadan once -ki 8 dolarlik urunu 10tl ya alabiliyoruz- , pro nun urununu gordum ve 40 tl idi . Fark olarak azicik daha kaliteli hissi ve avuc ici biraz daha genisti pronun barendinde . Ama 30 tl fark vermeye deger mi sizin takdiriniz

Arkadaşlar Çınar Bisikletten aldığım barendler bu sabah geldi ve montajını yaptım. Benim hoşuma gitti açıkçası fakat uzun yolda denemeden de tam bir yorum yapılamaz sanırım. Bu arada elcikleri falan kesmekten bahsedilmiş. Kesmeye gerek yok arkadaşlar, sonra gidon çizilecek, elcikleri bir daha barendsiz olarak kullanamayacaksınız falan. Fren ve vites kollarını alyenle gevşetip 1 cm kadar içeri kaydırın. Elcikleride aynı şekilde 1 cm içeri kaydırın. Ardından barendinizi takın.

http://2.bp.blogspot.com/-p9WP5LT2aLE/T9r9wdA4QXI/AAAAAAAAAF4/0tmVVt9ggIc/s320/P6140474.JPG

http://4.bp.blogspot.com/-IK_gbgr4kBE/T9r91TPgEVI/AAAAAAAAAGA/DudwlSM2p3U/s320/P6140476.JPG

http://1.bp.blogspot.com/-5AObVFRusHo/T9r95Q8AxuI/AAAAAAAAAGI/HRljQlLuBMw/s320/P6140479.JPG

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Ben sadece sunu farkettim dez avantaj olarak tutus pozisyonu oldukca acik oldugundan omzum agridi hala da cok yogun kullanamadigimdan agriyor ama alismak lazim problem yok bence size de hayirli olsun

Arkadaşlar barend konusunda neye dikkat etmek gerekir. Tavsiyeniz varsa yazabilir misiniz?

Barend boynuz aldım. Bu bisiklete takacağım. Bu şekilde elcikleri var. Bunu takmam için elcikleri kesmem mi gerek veya buna uygun kısa elcik mi alayım?

Dosyalar

• Screenshot_2020-05-27-20-49-21-174_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-05-27-20-49-21-174_com.android.chrome.jpg
    109,6 KB · Okunma: 48
  • Screenshot_2020-05-27-20-47-27-996_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-05-27-20-47-27-996_com.miui.gallery.jpg
    367,8 KB · Okunma: 52
Geri