macerakolik Forum Bağımlısı Kayıt 8 Ekim 2006 Mesaj 3.857 Tepki 2.598 Şehir Esenyurt-İstanbul İsim Soner Başlangıç 1985—86 Bisiklet Trek Bisiklet türü Yol bisikleti 8 Mayıs 2016 #21 @tqyatmn Bende çanta almayı düşünüyordum. Demek ki bıktırıyor
tqyatmn Üye Kayıt 30 Mart 2016 Mesaj 10 Tepki 1 Şehir İstanbul İsim Tugay Bisiklet Kron 8 Mayıs 2016 #22 @soneryen Hele ki terlediğinde çok kötü oluyor. Rahatsız da ediyor Bisiklete takılan çantalardan alırsan daha iyi olur bence.
@soneryen Hele ki terlediğinde çok kötü oluyor. Rahatsız da ediyor Bisiklete takılan çantalardan alırsan daha iyi olur bence.
macerakolik Forum Bağımlısı Kayıt 8 Ekim 2006 Mesaj 3.857 Tepki 2.598 Şehir Esenyurt-İstanbul İsim Soner Başlangıç 1985—86 Bisiklet Trek Bisiklet türü Yol bisikleti 8 Mayıs 2016 #23 @tqyatmn Konu matara olunca rahatlıkla soruyorum çünkü konu dağılmıyor. Kadroya takılan su torbalı çantası da mı var. Sizin nefes alan terletmeyen model olmamış olabilir mi. Hangi ürün var sizde
@tqyatmn Konu matara olunca rahatlıkla soruyorum çünkü konu dağılmıyor. Kadroya takılan su torbalı çantası da mı var. Sizin nefes alan terletmeyen model olmamış olabilir mi. Hangi ürün var sizde