Sevgili dostlarım, arkadaşlarım;
Evet tabii ki bisikletimizi de binmeyi de çok seviyoruz, ama şiddet uygulamak ve/veya maruz kalmanın yanında o kadar da değerli değil.
Dostum Furkan sakın senin mesajından alıntı yaptım diye sana özel yazıyorum sanma.
Daha yaşayacağınız göreceğiniz çok şey var 15 yaşımda ben de sinir olduğum bana gıcıklık yapan kişilere neler yapardım hayalimde tabii zira o zaman film ve kitaplardaki gibi sanırdık kavga-dövüş işlerini.
Neyse kendimi örnek vermeyi pek sevmem, ben neyimki ama şu gerçek var ki; şiddetin birşeyleri çözdüğü zamanlar; bu araba, bisiklet, kız arkadaşıma baktın, vb değil emin olun ki
Şiddetin bişeyleri çözdüğü zaman inanın ki bizim normal hayatımızda rastlayacağımız kadar çok değil.
Bugün o adam üzerine yürüyünce tırsar yarın diğeri silahını çeker vurur, öteki bıçağı çeker, ee sonra ne olacak.
Sadece kendimizden değil hayatımızdaki başkalarından da sorumlu olduğumuz anlar gelecek, eşimizin, çocuğumuzun önünde mi yaşanacak bunlar.
Neyse uzatmayayım yaşantımızın her alanında yaptıklarımızın sonuçlarını, neye değip neye değmeyeceğini hesaplayarak davranırız.
Bu yaşadığımız hayat güzelce geçirmemiz ve mümkünse etrafımıza da mutluluk vermemiz için var..
Başka bir hayat için bir anlaşması veya bilgisi olan varsa ona bir şey diyemem tabii..
@Furkan Çınar