Scudo Sports

Böyle bir ceket sizce bisiklet icin uygun mu?

Ciddi misiniz ben bunlar neden bu kadar pahalı

Scudo
Tek alindigi için parekende fiyatlari. Ama soyle bişey olabilir. Elde kalan malzemeler kullanilirsa uygun cikar.

Ornek verecek olursak.1 paket fermuar alsam icinde 50 adet var 1 lirdan 50 lira yapar. Yani fermuar 1 liraya gelir belki daha aza. Yani yarı yariya düşer.

Tour de France yağmurlugunu soran arkadaşlar link:
(link)
Kumaşı çok güzel suyu kaydırıyor. Ben 7 dolar iken almıştım S giyiyorum normalde S aldım ama biraz kısa oldu. Ölçüleri tabloda yazıyor dikkatli inceleseydim orayı illaki m alırmışım. Biraz ince ama yagmur geçirmeme özelliği güzel. 3 tane cebi var baya kullanışlı bi ürün

• Beğen
Tepkiler: harungen
@Emre Tekinarslan rüzgarlık havalarda nasıl sıcak tutuyor mu? ben m giyiniyorum ama tabloya göre xl çıkıyor çok büyük gelirse kötü olur sırf şu beden tablosu yüzünden almıyorum yoksa sipariş vericem hemen

@yasirkidil Sıcak tutma gibi bir özelliği yok malesef. Rüzgar ve yağmur geçirmiyor sadece. Aşırı yağmur altında denemedim fakat üstüme hortumla su tuttu sağolsun şaka sever arkadaşlarım :) Beden konusuna gelecek olursak benim ki sadece boydan olmadı. Yani hiç olmadı diyemem kullanıyorum hali hazırda yanlız biraz kısa eğilme durumunda açılıyor biraz. Bollugu iyi bollugundan yana değilde en fazla boysal sıkıntı çekebilirsiniz.
İsterseniz bekleyin ben yarı fiyatına aldım belki gene girer indirime.
Yerine göre XS,S giyiyorum hatta M termal taytım var. Ama dediğim gibi bunun S'si biraz kısa oldu ama kullanımına engel değil.
Beden tablosuna çok takılmayın ayrıca benim aldığım ürün 50-55kg 160-165 insanlara göre tavsiye ediliyor. ben 60kg 183cm ölçülerindeyim. M alsaydım daha iyi olabilirdi evet.

• Beğen
Tepkiler: ottcci
@Emre Tekinarslan ben yağmur altında kullandım 5-10 dakika arasında kollarım ve göğsüm ıslandı.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@tanchu bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. rüzgarlık olarak kullanıcaz o zaman :)

bu tür özel ürünlerde çin mallarından uzak durmanızı tavsiye ederim. su geçirmezlik ve nefes alabilirlik gibi özellikleri bir arada bulunduran kumaşlar yüksek teknoloji gerektiriyor. gore-tex gibi ürünler basit ince kumaş gibi görünmesine rağmen mühendislik harikası ve haliyle maliyetleri ve fiyatları yüksek.
mesela castelli'nin nefes alan bir yağmurluğu ile görüntü olarak aynı olan bir çin malı ürün, aslında bildiğimiz market poşetinin biraz sağlamlaştırılmış hali olabiliyor. su geçirmez ama fena halde terletir. ya da kumaş çok zayıftır, kolay aşınır yırtılır vs.
aliexpres yerine ikinci elleri takip etmek daha mantıklı. geçenlerde forumdan bir mont aldım, inanılmaz kaliteli. yağmur altında kuru tutuyor ve terletmiyor. kumaş kalitesi müthiş. verdiğim paraya da aliexpres'te aynı ürünün taklidini bile alamazdım.
karaköy'de gore tex gibi kumalardan yapılmış yağmurlukları, montları ucuza bulmak mümkün. 2 sene önce karaköy atlas outdoor'dan 120 tl gibi bir fiyata gore tex yağmurluk aldım, ufak tefek yazı silinmeleri gibi şeyler dışında halen işini çok iyi yapıyor. soğuk havalarda forma+içlikle beraber giyiyorum ve hiç üşümüyorum.
ayrıca ben bu tür alışverişleri sezon dışında yapıyorum. kışın yazlık, yazın kışlık forma vs alıyorum ve fiyat ciddi farkediyor.

El emeğinizle bir ürün ortaya koymuş olmanız çok güzel, ben de tebrik ederim. Yünlü bir kumaş ya da thermoform özellikli (piyasada içlik çeşitleri mevcut) bir kumaş üzerine goretex kaplamalı hafif bir kumaş fevkalade olur sanırım :) Atölyenizde çalışmalarınızda başarılar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: harungen
Geri