Scudo Sports

Boy veen önemlisi kiloma göre bisiklet tercihi...

Yusuf S.

Üye
Tepki
15
Bisiklet
Carraro
Hayırlı günler arkadaşlar boyum çok önemli değilde benim kilomu taşıyabilecek bir bisiklet almak istiyorum boy 181 cm kilo ise 120 kg dir. Ayrıca diyetteyim zayıflıyorum ve bi bakımada spor amaçlı kullanmak için almak istiyorum.
Ayrıca aşağıdaki bisikletler bana uyar mı ve hangisini tercih edersiniz.

(link)

(link)

Scudo
kawasaki bilmiyorum ama bianchide sorun çıkarıcağını pek düşünmüyorum.18' 19' bedeni uygun olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf S.
merhaba, boy ve kilom sizinle aynı. ben sedona 301 19" aldım. sanırım bizim boy ve kilonun tam karşılığı bu. ben çok memnunum.

• Beğen
@ömer yetmişüç

Bisikleti inceleledim guzel bir bisiklet bianchi ile ayni duruyor fakat bulundugum yerde servisi yok bianchi nin var buda terettut ettiriyor. Bunu gorunce Kawasaki den vazgectim simdi bu ikisinden tercihi yapacagim

Servis olarak pek kaygınız olmasın. Bisikletler standart donanımlar, sistemler üzerine kurulu. Bianchi servisi değil, herhangi bir servis sizin yaşayacağınız sorunları çözebilir. Sadece garantiyi gerektirecek sorunlar sıkıntı olur. Onlar da hiç başıma gelmedi açıkçası.

bianchi discovery 28 jant sipariş ettim hayırlısı bakalım.

gayet güzel bir model

• Beğen
@Volkan ÇİNKILIÇ

evet şekil şemal olarak bende beğendim benim gibi kocaman o da heybetli duruyor...Gelsin resimlerini paylaşırım.

Geri