Scudo Sports

Boy;1.85m.Katlanır bisiklet komik kaçar mı?(20''lastik)

Scudo
16" kullaniyorum boy 183. valla umrumda degil kimin nasil baktigi ben deli keyif aliyorum o bana yeter

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Katlanır candır istediğin gibi arabanın bagajına atıp istediğin yerde sürebiliyorsun yada çok uzun tura çıksan dönüş yolunda katlayıp otobüsle dönebiliyorsun evde çok alanda kaplamıyor bundan iyisi can sağlığı :)

Arkadaşlar da bahsetmiş, ülkemizde bisiklet kullanıcısına bakış açısı acımayla karışık küçümseme şeklinde. Eğitimli ve toplum bilinci olduğu iddia edilen kişilerde de çok fazla bu maalesef. O yüzden alın ve keyfini çıkarın. Dikkat edeceğiniz nokta kullanım amacınıza uygun (düzenli işe gelip gitmey veya arada sırada gezi vs) bisikleti seçip pedala basmak o kadar.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Thranduil Konu boy ile alakalı ama aklıma takılan bir soru var. 21 vitesli Bianchi ve Carraro piyasada , Dahon Tern gibi markalar ile 7-8 vites sunuyor. 7'li vites sisteminin performansı ile 21 vitesli performans kıyaslanabilir mi ?

Ona 21 vites kullananlar daha gerçekçi bir cevap verecektir ben sadece bir ihtimali söyleyeceğim. Yokuş performansı olarak 21 vitesler daha avantajlı olacaktır.Fakat düz yolda max. hız da ise hangisinin en son dişlisi en küçük se onun daha seri olacağını düşünüyorum. Yanlışım varsa kullananlar düzeltsin.

@Kerem Groims Selamlar, Dahon Mariner D8 ve Carraro Flexi 21 modellerini kulandım. @D.Mustafa Bey'in dediği gibi yokuşta Carraro'nun 3'lü aynakolundan dolayı avantajı var ancak düz yolda hız yapmak isteyenler için Dahon daha iyi. Carraro'nun son dişlileri 14 ve 48 iken, Dahon'da 11 ve 50 olması lazım. Bir de benim görüşüm katlanır bisiklette tekli aynakol çoğu zaman yeterli oluyor.

Geri